Eiffelov toranj Pattern Valentine Day Pop Up kartica

Eiffelov toranj Pattern Valentine Day Pop Up kartica

Patuljasti poklon Eiffelove ture Valentine Day Pop Up kartica: Mnogi mladi ljudi žele da dožive dramatično vrijeme, posebno u Danu Valentina, Pariz je poznat po svojoj romansi, kada Eiffel peškir upali noć, to će biti savršeno vreme za izražavanje vaše ljubavi .
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Eiffelov toranj valentine day pop up kartica


Pop Up kartice se obično daju u posebnim prilikama kao što su rođendani, Božić ili drugi praznici, a takođe su poslati da prenose zahvalnost ili izraze drugačiji osećaj.


Jednostavni Pariz Pattern Valentine Day Pop Up karticaOsnovano

2011

Radnik

55

Oprema

Mašina za sečenje laserom od 6 komada, 3-inčna laserska mašina za graviranje i sečenje kartica, mašina za probijanje 1 pc, 2 pcs mašine za sito štampu, 2 komada CNC, 2 brusna mašina za završnu obradu

Proizvodi

Akril; Kartica; Drvno plovilo i IR akril

Kapacitet

150000 / mesečna osnova na različitim proizvodima

Vrijeme dostave

5-7 radnih dana nakon potvrde nalogaInformacije o kompaniji


Naš proizvođač je više od 10 godina bogatog iskustva u pravljenju čestitke. Tokom proteklih pet godina broj dizajna u kompaniji je dostigao hiljade.

Svake godine kompanija je stavila na tržište oko 100-200 novih dizajna sa različitim temama kao što su festivali, arhitektura, film, scenografija, ljubav, godišnjice ... i dobijate puno pozitivnih povratnih informacija od partnera i kupaca. Pored kontinuiranih osvežavajućih tema proizvoda, unapređenja kadrovskih vještina, inoviranja novih metoda izgradnje, kompanija se stalno mijenja u veličini, izgled izgleda proizvoda i specifikacije pakiranja, etikete koje odgovaraju potrebama svakog tržišnog segmenta.

工厂 无 字 .jpg

Hot Tags: Ajfelov toranj uzorak valentina dan pop up kartica, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like