Prilagođeno 2D Laser Cut Wodden Greeting Card

1. Laserski rezani drveni karton 2. Uvezene napredne mašine iz Njemačke i Japana 3. Glavno tržište je Evropa, Japan, SAD.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Prilagođeno 2D Laser Cut Wodden Greeting Card

Handmade Greeting Card.jpg

Customized Wooden Gift Greeting Invitation Card Postcard With Envelope 6.jpg


Savjeti

Danas sve više i više ljudi počinje da pokazuje snažnu brigu o pitanjima životne sredine, pojavile su se razne karte od drvenih, bambusovih i drugih ekološki prihvatljivih materijala, vrsta kartice je u skladu sa današnjim zelenim drvetom. Trend, pažljivo sjajne drvene školjke, vizuelne efekte i osećaj odlične, smatramo poslovnim poklonima za podjelu.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Da li se uplata uzorka može povratiti?

Da, obično se uplata uzorka može vratiti kada potvrdite masovnu proizvodnju, ali za specifičnu situaciju molimo kontaktirajte ljude koji prate vašu porudžbinu.


2. Šta kažeš na uslugu posle prodaje?

Možete biti sigurni u našu uslugu, pronaći bilo kakve probleme nakon što primite proizvod, možete nas kontaktirati u bilo kom trenutku, a probleme ćemo rešiti blagovremeno i strpljivo.


3. Kako mogu dobiti tačnu cenu?

Postoje neke osnovne specifikacije koje treba da znamo za izračunavanje cene, to jest: količina, veličina, oblik proizvoda (fotografije), štampanje materijala i boja i završna površina (može se odnositi na objašnjenje slika na našoj web stranici), a zatim najbolje cijena će vam biti poslata na vreme.


4. Kako da pregledam svoju robu?

Prvo napravimo uzorak da potvrdimo kvalitet, kada smo odobreni, započinjemo proizvodnju. I toplo pozdravljamo vas da posetite našu fabriku ili tražite od treće strane da izvrši inspekciju.


Hot Tags: prilagođeni 2d laserski rezani wodden čestitka, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like