Creative Laser Cut Piano Birthday Pozdravna kartica

Creative Laser Cut Piano Birthday Pozdravna kartica

1.Leading Proizvodnja rešenja za štampu i pakovanje, i klijenata širom sveta. 2.Profesionalni dizajnerski tim koji odgovara potrebama različitih tržišta i kulture.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Kreativan laserski cut rođendan pozdravne kartice

8-3.jpg


Papir: C1S art papir

Štampa: CMYK

Boja: crvena

Veličina: 150mm × 150mm

Površinska obrada: Laserski rezni karton

MOQ: 500

Luka: HongKong / Shengzhen

Pakovanje: jedan koverat i jedan polybag


Čestitka je emocionalna komunikacija između ljudi, a takva komunikacija se često izražava u kratkim rečenicama. Sa razvojem vremena postepeno se pojavljuju različiti materijali i funkcije čestitki, kao što su ručno izrađena čestitka, glazbena čestitka, pop-up kartica i tako dalje, kako bi izrazili nadu i viziju ljudi.Pakovanje i isporuka


packing and shipping 2.jpg
profil kompanije

company 4.jpg


Šenžen Winpsheng zanat. Co, Ltd osnovano je u Shenzhen Kina 2008. godine. Imamo sopstvenu fabriku moderne opreme od 6000 kvadratnih metara (četiri boje mašine, mašina za vruće folije, automatska mašina za lepljenje, mašina za lakiranje, mašina za rezanje itd.) može podržati proizvode visokog kvaliteta s strogom kontrolom kvaliteta.

Svi naši proizvodi se izvoze, Evropa, Japan i UPS su naše glavno tržište. Kvalitet, kreativnost i profesionalnost su naša snaga. Uspostavili smo stabilni odnos saradnje sa mnoštvom pouzdanih dobavljača, a postoji stručni tim koji radi sa visokom efikasnošću, spremnim da posluži klijentima širom svijeta s velikom strastom.

Naš slogan je Zajedno svi postižu više.


marketing 1.jpgCertifikat

certificates.jpg


FAQ

1. Za iste proizvode, zašto je vaša cijena veća od drugih dobavljača na ovom tržištu?

Različiti proizvodi imaju različitu cenu, iako isti proizvod koji koristi različite papire i izrade će imati drugu cijenu, kao dobavljači, obavezujemo se da pružimo najbolju pretpristupnu i popratnu uslugu za kupce!


2.Kako mogu da verujem da nakon plaćanja možete mi poslati robu?

Prije svega, ako nismo poslali porudžbinu nakon prijema uplate, možete podneti žalbu na alibaba, alibaba će vam suditi; Zatim, mi smo zlatni dobavljač alibaba godinama, ne možete videti loše povratne informacije ili žalbe, pouzdani i pouzdani dobavljač.


3. Da li možemo imati svoj logotip ili informacije o preduzeću o vašim proizvodima ili paketu?

Naravno. Samo nam treba da nam pošaljete svoj logo i da nam kažete koja završna površina želite, a onda se vašim logotipom može prikazati na štampačima, UV lakiranje, vruće štancanje, Embossing, Debossing, Silk screen printing ili Sticker.


4. Kako mogu da unesem porudžbinu?
a. Da nas pozovete ako se žurite.
b. Da razgovarate sa našim timom za prodaju online usluga.
c. Da bismo ispunili sve potrebne podatke što je moguće jasnije, tako da vam možemo vratiti u roku od 24 sata.

Hot Tags: kreativan laserski rezan rođendan čestitka za klavir, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like