Stvoriti domaći rođendanskih čestitki za djed i baka

1. čestitka za djed i baka 2. brzo i razuman odgovor 3. profesionalni dizajner, ponuda usluga dizajna
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Stvoriti domaći rođendanskih čestitki za djed i baka

handmade card.jpg

IMG_0619.JPG


Savjeti

Iz gledišta osobe primanja poklona, što je korisno za njih nije nužno ono što ih čini sretnim, ali sa tačke gledišta davatelja. Svrha davanje darova je ne dati dar ljudima donijeti mnogo praktične vrijednosti, ali da biste ih cijeniti, te se sjećati.

Tako da želite pokušati prilagođene rođendan čestitka?


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company profile1 (e).jpg


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. što je 100% garancija?

Mi stojimo iza kvalitete svojih proizvoda i usluga. Ako niste 100% zadovoljni s kupnjom od nas, jednostavno kontaktirajte nas u roku od 45 dana od datuma dostave primite ga i mi ćemo vam vratiti punu cijenu proizvoda


2. kako da biste dobili uzorak?

U principu, uzorak naknadi i vozarini moraju puniti po vašoj strani, oni će biti vraćeni nakon velike narudžbe. Onda glazba i dizajn vanjski izgled bi trebao biti poslane na nas. Uzorke ćemo napraviti za vas.


3. mogu dobiti potrčala dostava?

Možete nadograditi svoj utovar FedEx preko noći (ili sličnu uslugu Express) koji može pomoći Ispunit ćete rok. Požurio dostave ne utječe na obrat vrijeme od 10-15 dana za ispis.


4. što jamstvo možete dati?

Nakon uzimajući vaše robe za smeđe sklopivi poklon kutija, molimo slobodno reci vanjska strana tvoj problem ili u vezi naših usluga ili kvaliteta, tvoj zajednički je najbolji način zarađujemo za poboljšanje naše kvalitete. Zajedno ćemo pronaći najbolje rješenje.Hot Tags: stvoriti domaći rođendanskih čestitki za babe i dede, Kine, Proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftino

Upit

You Might Also Like