Najbolji zabavni rođendanski čestitke za decu

1. Rođendan čestitka za djecu 2. Zadovoljstvo kupca je naš najveći prioritet 3. OEM je prihvatljiv. Vaš dizajn je dobrodošao
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Najbolji zabavni rođendanski čestitke za decu

Handmade Greeting Card.jpg


Savjeti

Rođendanske pozdravne riječi za djecu: Djeca, nadamo se da će vam se životne želje postići, volim te srećan u svakom rastućem danu! Zdravlje i sreća su dve od najvažnijih stvari u životu, iskreno želimo da vas zdravlje i sreća uvijek budu uz sebe.

Hvala, sine! Da li ste, dajte nam duboko shvatanje ljubavi i tumačenja. Samo zato što je srce puno ljubavi, toliko ćemo voleti život, voleti rad i voleti sve ljude i stvari oko nas. Samo zato što su naša srca puna ljubavi, možemo toliko tretirati naše voljene, tretirati naše prijatelje i tretirati one strance ...


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

7. Koje informacije treba da vam kažem ako želim da dobijem citat?
- Veličina proizvoda (dužina x širina x visina)
- Materijal i površinsko rukovanje.
- Boje za štampanje.
Količina.


22. Da li mogu dobiti uzorak pre masovne proizvodnje?

Naravno! Normalni napredak u proizvodnji je da ćemo napraviti uzorak za proizvodnju za vašu procjenu kvaliteta. Masovna proizvodnja će biti pokrenuta nakon što dobijemo vašu potvrdu na ovom uzorku.


37. Koliko će vremena trajati da bi dobio moj nalog?

Zavisi od količine narudžbe, uvek Vam savetujemo vrijeme proizvodnje pre nego što unesete narudžbinu. Ako imate hitan rok i videćemo šta možemo da uradimo.


58. Kada mogu dobiti cenu?

Obično citiramo u roku od 24 sata nakon što dobijemo vašu istragu. Ako je cijena vrlo hitna, molimo vas da nas pozovete direktno da zatražite pomoć. Broj telefona je na vrhu naše web stranice, a onda možemo odgovoriti za kratko vrijeme.

Hot Tags: najbolje smešne rođendanske čestitke za djecu, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like