Baptize Greeting Card For Christian

1. Čestitka za Christian 2. Obezbedite besplatne prilagođene dizajne prema vašim zahtevima. 3. Osigurajte da ponudite visokokvalitetni proizvod uz razumnu cijenu.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Baptize Greeting Card For Christian

handmade card.jpg

IMG_2431.JPG


Savjeti

Pastor crkve krštio je već vjernike. Sada postoje načini krštenja, kapljice i sl. Najranije vrijeme je krstio krst u reci. To znači da je Bog oprostio vaše grehe, sve je novo, a u Hristu je novi život.

Mi nismo vjerni, ali smo napravili karte za različite religije i znali različita pravila. Mi vas poštujemo. To je naše obećanje.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kako naručiti?

Pošaljite nam narudžbenicu putem e-pošte ili vam možemo poslati račun za vašu potvrdu. Informacije su potrebne u nastavku.
1) Informacije o proizvodu: količina, specifikacija (veličine, materijala, tehnologije i zahteva za pakovanje itd.)
2) Informacije o otpremi: ime Vaše kompanije, broj telefona i faksa, adresa, odredište.


2. Kako se cene proizvoda i kako konsultovati cene?
Cijenimo proizvode prema izboru kupaca na materijalima, štampanju i drugom procesu i tako dalje. I možete se upitati po TM, skype ili nam poslati e-mail.


3. Koliko će vremena biti potrebno da primite moj nalog?

To zavisi od količine narudžbe, uvek Vam savetujemo vreme proizvodnje pre nego što postavite narudžbinu. Ako imate hitan rok i videćemo šta možemo da uradimo.


4. Šta ako imam neke posebne zahteve?

Specijalni kupac zahtijeva za porudžbinu kao što su zahtjevi testiranja ili Međunarodne standarde, molimo vas da nas obavestite unaprijed kako bi mogli pravilno naručiti materijale.Hot Tags: krstiti čestitku za hrišćaninu, Kinu, proizvođače, dobavljače, veleprodaju, jeftino

Upit

You Might Also Like