2D laserski rez braka čestitka poziv

1. 2D Laser kartica za brak 2. uvezena naprednih strojeva iz Njemačke i Japana, kao što su tiskarski stroj 3. glavna tržišta je Europe, Japana, sad-a
Chat Sada

Detalji o proizvodu

2D laserski rez braka čestitka poziv

Handmade Greeting Card.jpg

IMG_1468.JPG


Savjeti

Vjenčanje blagoslov video šta da kažem? Prvo biti pred vama, reći tko si ti, slijedi izraz želje Oh.Video snimka ima veliku prednost, koja je, možete vidjeti svoj pogled, ton, izgled, itd., tako da su također iluzija licem u lice, tako kad kažeš pozdrave, također možete Pokaži ovaj dio zbog izraz lica, takve video-čestitka je smislenije!


Radnog procesa

produce process.jpg

packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

advantage.jpg


Certifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. možete dobiti drugih stavki kako bi odgovarale pozivnice?

Da, mogli bi uskladiti sve da vas poziv izbor, kao što su oznake, spremi datum, mjesto kartice, program, po narudžbi, najave, zahvalnica i više. Čak i ako ne vidiš ih na slici na stranici, možemo ih.


2. kako mogu dobiti citat?
Obično citat šaljemo vam u roku od jednog radnog dana na sve detalje proizvoda bio jasan. Nešto hitno, možemo li ponudu za vas u roku od 2 sata na temelju svih detalja osigurati.


3. kako da biste dobili uzorak?

U principu, uzorak naknadi i vozarini moraju puniti po vašoj strani, oni će biti vraćeni nakon velike narudžbe. Onda glazba i dizajn vanjski izgled bi trebao biti poslane na nas. Uzorke ćemo napraviti za vas.


4. kako sam pregledati moju robu?

Proizvodimo uzorak prvo za potvrdu kvalitete, kada je odobren, počinjemo proizvodnju. I mi srdačno Dobrodošli posjetiti našu tvornicu ili pitati treće strane pregledati.


Hot Tags: 2D laserski rez braka čestitka poziv, Kine, Proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftino

Upit

You Might Also Like