2D laserski isecanje otac-pozdravne kartice

1. Blagoslovna karta za Dan oca 2. Više od 14 godina iskustva u razvoju 3. Zadovoljstvo klijenta je naš najveći prioritet
Chat Sada

Detalji o proizvodu

2D laserski isecanje otac-pozdravne kartice

Handmade Greeting Card.jpg

IMG_0809.JPG


Savjeti

Blagoslov i pokloni za dan oca: ljubav očeva je uvek toliko loša, ali svuda. Dan oca dolazi, iskustvo je voljno da radi sa vama, dati odgovor oći ljubavi, početi od nule, pružiti im najintimniju ljubav za svoju djecu dugoročno! Dajte tati slatki poklon da se usredsredite na njegovu ishranu i zdravlje. Tata, volimo te, ne samo na dan oca!


Radni proces

produce process.jpg


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kako vaša kompanija vrši kontrolu kvaliteta?

Kvalitet zavisi od cene, imamo hiljade proizvoda, ne možemo obećati da svi proizvodi imaju isti kvalitet, jer moramo zadovoljiti različite zahteve kupaca, nekim potrošačima je potreban visok kvalitet, a neki kupci imaju nisku cenu, to je prema vašim zahtevima!


2, Možete li dizajnirati za mene?

Da, možemo. Prema vašim zahtevima, na naslovnici možemo dodati logotip vašeg preduzeća, web lokaciju, broj telefona ili vaše ideje. Boja pozadine odlučuje vas, svaka boja je dostupna. naš profesionalni dizajner može vam dati dizajn.


3. Kako dobiti uzorak?

U principu, naknada za uzorak i teret treba da vam se naplaćuju, oni će biti vraćeni nakon što unesete veliki nalog. Zatim bi nam trebali poslati muziku i izgled spoljašnjeg izgleda. Napravićemo uzorke za tebe.


4. Koliko košta i pošalji u moju zemlju?

Cena se zasniva na količini, zanatstvu i detaljima dizajna. Teret će dobiti teretna kompanija na osnovu vaše bruto težine i CBM. Pre nego što napravimo uzorak, možemo vam dati približnu cenu.


Hot Tags: 2d laserski oštar dan pozdravne želje kartice, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like