2D Laser Cut Najlepše vjenčanje zahvaljujući dizajnerskim karticama

1.Vaše pitanje će biti odgovoreno u roku od 24 sata. 2.Imamo jak profesionalni R & D tim. 3. Potpuno isporuka. Mali red je dobrodošao.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

2D Laser Cut Najlepše vjenčanje zahvaljujući dizajnerskim karticama

handmade card.jpg


IMG_1435.JPG


Savjeti

Hvala vama na venčanju

Vjenčanje je došlo do uspješnog zaključka, vratilo se sa medenog meseca, novi par poslati zahvalnicu sa zahvalnošću opet. Hvala vam na kartici je najbolje ručno napisano, obično nakon vjenčanja od 2 do 4 nedelje da biste poslali gostima.

Kao ova kartica, tu je i ružičasta unutrašnja stranica, možete vam pismeno napisati zahvalne goste. Također možete poslati ovu karticu kao vjenčanju pozdravne kartice, to je dobar izbor također.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

Ako imate bilo kakvih problema nakon što ste primili čestitku, molimo Vas da nas kontaktirate na vreme kako biste pronašli način da to riješite. Mi možemo pronaći rešenja za vas. Svaku stavku pažljivo proveravamo prije isporuke.

U kompaniji se velika pažnja posvećuje osnovnom menadžmentu, stabilnom kvalitetu, kontinuiranom unapređenju pre-sale usluga, prodajnim i nakon-prodajnim uslugama.


Sertifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Koliko dugo mogu dobiti uzorak?

Po prijemu uzorka i svi materijali i dizajn se potvrđuju, vrijeme uzorka je 5-7 dana, a ekspresna isporuka obično treba oko 3-5 dana. Nekom uzorku sa složenom strukturom će biti potrebno više vremena.


2. Kako mogu dobiti tačnu cenu?

Količina, veličina, oblik proizvoda (fotografije), štampanje materijala i boja i završna obrada površine, a potom najbolja cijena će vam biti poslata na vreme.


3.Kako o vašim proizvodima

Naša fabrika je fokusirana na proizvodnju visokokvalitetnih čestitki, defektna stopa za naš proizvod je manja od 0,1%, 99% izuzetno dobar povratni signal od strane kupca!


4.Šta ako postoji problem sa proizvodima nakon prijema?
Pošto proizvodi za štampanje uvek imaju odstupanje od boje, ne možemo obećati da to izbjegnemo, ali ćemo vam snimiti slike prije nego što ih pošaljemo da potvrdite.

Hot Tags: 2d laserski rezani najbolji vjenčanja zahvaljujući dizajnu kartice, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like