Sretna Holiday Travel kartica za prijatelje

1. Više od 13 godina iskustva u proizvođaču. 2. Potpuno opremljen naprednim mašinama i iskusnim radnicima 3. Međunarodna kvaliteta konkurentne cijene i jake snage
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Sretna Holiday Travel kartica za prijatelje

handmade card.jpg


IMG_2316.JPG


Savjeti

Kada putuju u inostranu zemlju, kupuju i neke čestitke koje ih privlače, čak i ne šalju.

U ovoj fazi, kineski narod teži materijalnom životu, dok se materijalni život ne poboljša, on će ići na duhovni nivo stvari. Japanski kupac je razgovarao sa nama, čestitke su popularne ne tako dugo, kada je bio mlad, tržište vošnih kartica na Japanu bilo je hladno. Ali sada je drugačije, možete kupiti neke kartice sa lokalnim običajima i praksama. Oni će vaši prijatelji učiniti srećnim.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

Shenzhen Winpsheng Craft Company limited je visoko tehnološko preduzeće sa svim vitalnostima, potencijalom i sveobuhvatnom snagom. Kompanija se nalazi u zoni LongGang Tehnologije, jedinstveno mjesto s prekrasnim pejzažima i pokloni prirode.

Imamo striktan sistem provere kvaliteta, koji je tri puta pregledan od strane QC odjela tokom celog procesa proizvoda (Inspekcija nadgledanja materijala, proizvodnja masovnih produkcija, pre isporuke).


Sertifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Da li mogu da nabavim druge predmete koji odgovaraju mojim pozivima?

Da, možemo vam koordinirati bilo šta za odabir poziva, kao što su oznake, sačuvati datum, staviti kartice, program, meni, najave, hvala kartici i još mnogo toga. Čak i ako ih ne vidite na slici, možemo ih napraviti.


2. Koji servis možete pružiti osim usluge štampanja?
Ako želite distribuirati vaše proizvode za štampu u Kini ili Aziji, možemo vam ponuditi malu distribuciju i slobodno skladištenje za vas. A ako vam treba isporučiti proizvode za štampu na izložbama u Kini, mi ćemo vam pomoći da isporučite na vreme.


3. Ako proizvodi imaju neki kvalitetni problem, kako ćete se time baviti?

Svaki korak proizvodnje i gotovih proizvoda će biti pre isporuke od strane QC odjela. Ukoliko problem kvaliteta proizvoda nastalih od nas, obezbedićemo uslugu zamene.


4.Kada mogu dobiti cenu

Obično citiramo u roku od 24 sata nakon što dobijemo vašu istragu. Ako je cijena vrlo hitna, molimo vas da nas pozovete direktno da zatražite pomoć. Telefonski broj je na vrhu naše web stranice, onda možemo odgovoriti za kratko vrijeme.Hot Tags: srećan odmor putovanje čestitka za prijatelje, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti