Vjenčanje kartice za prijatelje / čestitke kartica za brak

1. brak kartice za prijatelje 2. 100% OEM, direktno tvornici cijeni 3. ispis usluga više od 14 godina iskustva
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Vjenčanje kartice za prijatelje / čestitke kartica za brak

handmade card.jpg

IMG_1166.JPG


Savjeti

Čestitka za prijatelje: budući da je tvoj prijatelj, trebate biti vrlo jasno što je nekad i gdje leže njegove interese? Preferencije ne mislim previše, vaš poklon bi trebao biti sasvim za njega! Drugi primjer također mogu biti poslane na spomen kao što: personalizirani pokloni (kao da tvoji prijatelji, njihova imena i blagoslov da ih sve!). Tvoj prijatelj će ostvariti svoje dobre namjere.


packing and shipping 2.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. kada dobijem ponudu za moj upit?

Obično citat šaljemo vam u roku od jednog radnog dana na sve detalje proizvoda bio jasan. Ako nešto hitno, možemo citirati za vas u roku od 2 sata na temelju pružite sve detalje.


2. kako sam postaviti moj dosje?

Ne zaboravite da dizajn vaše datoteke u CMYK na 300 i 100% veličina ispisa. Uključuju posebne upute u posebnom datoteke ili zaseban sloj. I ne zaboravite područja napusta i sigurnost. Ukazuju na rokove, i poljubac reže na zasebne slojeve.


3. koliko će trajati to primiti moj redoslijed?

To ovisi o količini narudžbe, uvijek savjetujemo radnog vremena prije nego što se na order.if imate hitan rok i vidjet ćemo što možemo učiniti.

4. koja je vaša cijena?
Cijena će se temeljiti na vrijeme glazbe, prilagođene modul i materijal, itd. Dakle molim vas Pripremite traženi glazbu, dizajn, površinska Dorada ako želite i pošaljite nam, rado ćemo vam točnu cijenu.


Upit