Jedinstveni božićna čestitka slike kartice

1. jedinstveni božićna čestitka 2. potpuno opremljena za tiskanje tehnologija 3. međunarodne kvalitete, konkurentne cijene i Jake snage
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Jedinstveni božićna čestitka slike kartice

handmade card.jpg

IMG_3610.JPG


Savjeti

Kada govorimo o božićna čestitka, svibanj vas podsjetiti crveni i zeleni vijenac, stari Djed Mraz, Snježne mirno Badnjak i sve vrste Božićne darove. Ali ova kartica je vrlo različita od obične Božićne čestitke. Ne možete pronaći bilo crveno na ovu karticu, niti Djed Mraz. Samo neka božićna drvca stajati na naslovnoj. Ova kartica je pogodna za djecu koja žive u toplo mjesto gdje snijeg nikada ne dolazi.


packing and shipping 2.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

advantage.jpg


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. kako mogu dobiti uzorak da biste provjerili vaše kvalitete?

Nakon cijena potvrde, možete zatražiti za uzorke da provjerite našu kvalitetu dizajna i papira. Za tiskane uzorke, ćemo provjeriti $30-$100 za pokriće troškova na filmu & ispis. Uzorak trošak može biti vraćen nazad nakon potvrde ozbiljnosti narudžbe.


2. što je 100% garancija?

Mi stojimo iza kvalitete svojih proizvoda i usluga. Ako niste 100% zadovoljni s kupnjom od nas, jednostavno kontaktirajte nas u roku od 45 dana od datuma dostave primite ga i mi ćemo vam vratiti punu cijenu proizvoda


3. kako da biste dobili uzorak?

U principu, uzorak naknadi i vozarini moraju puniti po vašoj strani, oni će biti vraćeni nakon velike narudžbe. Onda glazba i dizajn vanjski izgled bi trebao biti poslane na nas. Uzorke ćemo napraviti za vas.


4. kako o cijeni?

Cijena će biti izvršena prema količini, za isti artikl, cijena bi drugačije za male količine i velike qty.to spasiti vrijednosti vremena i dobiti cijenu na prvi put ispod informacije sugeriraju za izračun točne cijene.

Upit