Posebno elegantan rođendan želje čestitke

1. rođendan čestitka za ljubavnika 2. savršeno postprodajna usluga. 3. visoke kvalitete, konkurentne cijene.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Posebno elegantan rođendan želje čestitke


IMG_2091.JPG

Savjeti

Najvažnija stvar je da ovaj personalizirane kartice za po Mjeri, jedinstvena, potpuno izrazite svoju osobnost najvažnija stvar je da možete ostati zauvijek!

Naravno, bitno je puno koji joj poslati ovu karticu.  sve dok ti je stalo do nje. Pa mislim da bez obzira što si joj dao će se svidjeti. Pošaljite karticu kao i svoje osjećaje.


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company profile 5.jpg

Sa 14 godina iskustva izvoza uz odlične kvalitete, napredne usluge i konkurentnim cijenama,-izbor je osvojio povjerenje brojnih kupaca i podrška. Profesionalni mlad tim, posvećena prodajni tim, koji je uvijek spreman pružiti vam najbolju uslugu.


Certifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg


part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. kako mogu dobiti uzorak da biste provjerili vaše kvalitete?

Nakon cijena potvrde, možete zatražiti za uzorke da provjerite našu kvalitetu dizajna i papira. Za tiskane uzorke, ćemo provjeriti $30-$100 za pokriće troškova na filmu & ispis. Uzorak trošak može biti vraćen nazad nakon potvrde ozbiljnosti narudžbe.


2. kako mogu dobiti BESPLATNE uzorke?

Nudimo besplatne uzorke za naše klijente, ali za neke uzorke s složeniji uvjet, Trebat ćemo uzorak naknada za vrlo mali iznos, ali to će se odbiti od ukupnog iznosa nakon što je narudžba je potvrđena.


3. što o vodi put za masovnu proizvodnju?

Iskreno, to ovisi o količini i sezona naručiti, najčišću smo napravili isporučuje 10.000 čestitki za tjedan dana. Općenito govoreći, predlažemo da pokrenete upit dva mjeseca prije datuma bi željeli dobiti proizvoda u vašoj zemlji.


4. što ako imam neke posebne zahtjeve?

Kupac posebno zahtijevaju za nalog kao što su ispitivanja zahtijevaju ili međunarodnim standardima susret, molimo javite nam unaprijed tako da pravilno možete naručiti materijale.


Upit