Jednostavno vjenčanje kartice želje za prijatelje

1. kartica za samo bračni parovi 2. odličan ispis pomoću dobrog procesa kontrole; 3. visoku razinu kvalitete s povoljnim cijenama;
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Jednostavno vjenčanje kartice želje za prijatelje

handmade card.jpg

IMG_0819.JPG


Savjeti

Držeći dar jejedan od najpažljiviji pokloni za mladu uzeti u obzir. Za djeveruše ili nevjesta prijateljima, pomaže mladenku za početak kuća je praktičan i ugodan. Općenito, mlada i mladoženja članova uže porodice ne prisustvuju rituala, ali ritual se može održati u svojoj kući. Također je uobičajeno da i muškarci i žene da prisustvuju darove. Postoji snack, Popodnevni čaj, večere u vrtu ili malu zabavu sa sweetsom.


packing and shipping 2.jpgProfil tvrtke

advantage.jpg

Uspostavili smo stabilan kooperativni odnos s mnoštvom pouzdanih dobavljača, a postoji stručni tim radi s visokom učinkovitošću, spremno za posluživanje klijenata širom svijeta s velikom strašću.


Certifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. možete napraviti dizajn za nas?

Da, imamo da je stručni tim ima bogato iskustvo u vjenčanje Favorizira dizajna i proizvodnje. Samo nam recite ideju; mi ćemo provesti svoje ideje u savršeno kutije, kao što su veličina, boja, vlastiti logo...


2. kako mogu dobiti citat?
Obično citat šaljemo vam u roku od jednog radnog dana na sve detalje proizvoda bio jasan. Nešto hitno, možemo li ponudu za vas u roku od 2 sata na temelju svih detalja osigurati.


3. možete dobiti besplatni uzorak?

naravno! Možemo vam poslati uzorak koji smo napravili prije za naše klijente ili napraviti novi prazan uzorak na temelju tvoj zahtijev, to moraš platiti troškove dostave uzorka. Ako trebate potvrditi djelovanje kroz video, onda ne morate platiti ni centa.


4. što je najveća prednost u odnosu na suparnika?
Su jedan od najranijih DIY zanatskih i papir proizvodi dobavljač. Mi smo ponosni na naš širok asortiman, strogu kontrolu kvalitete, dobar nakon-prodaja usluga i stabilna kupca odnosa.


Upit