Jednostavna Pariz uzorak Valentinovo pop-up kartice

Jednostavna Pariz uzorak Valentinovo pop-up kartice

Pop Up kartice se obično daje u posebnim prilikama kao što su rođendani, Božić i druge blagdane, oni također šalju prenijeti hvala ili brza drugi osjećaj.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Jednostavna Pariz uzorak Valentinovo pop-up kartice


Pop Up kartice se obično daje u posebnim prilikama kao što su rođendani, Božić i druge blagdane, oni također šalju prenijeti hvala ili brza drugi osjećaj. Naš proizvođač je bogat preko 10 godina iskustva u izradi čestitki. Tijekom proteklih pet godina broj dizajna u tvrtki dosegla tisuće.

Svake godine tvrtka je stavio na tržište 100-200 novi dizajn s mnogo različitih tema kao što su festivali, arhitektura, film, krajolik, ljubavi, godišnjice... i dobili mnogo pozitivnih komentara od partnera i klijenata. Osim stalno osvježavanje proizvod teme, poboljšanje vještina osoblja, Inovativne nove metode gradnje, tvrtka se stalno mijenja veličina, stil stvarajući izgled i pakiranje specifikacije, natpisa prema potrebama u svakom tržištu segmenta.
Uspostavljena

2011

Radnik

55

Oprema

6pcs Laser za rezanje stroj; 3kom laserski stroj za graviranja i rezanja kartice; stroj za bušenje 1pc 2pcs ekrana tiskarski stroj; 2pcs CNC; 2pcs abrazivne Dorada stroj

Proizvodi

Akril; Kartice; Drvo obrt i IR akril

Kapacitet

150000/mjesec baze na različitim proizvodima

Vrijeme isporuke

5 - 7 radnih dana nakon narudžbe list potvrdio

Upit