Jednostavna Cool čestitke za 18 rođendan

1. jednostavna 18 rođendan kartice 2. 100% proizvođača i možete dizajnirati sami 3. položen BSCI & ISO & FSC akreditacije.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Jednostavna Cool čestitke za 18 rođendan

Handmade Greeting Card.jpg

IMG_2407.JPG


Savjeti

Dobro, dijete je 18 godina stari roditelji moraju svojoj djeci daju poseban rođendan je 18 godina, neka djeca shvatiti da su oni odrasli, budućnost na putu ka prema vlastitom izboru, poseban rođendanski poklon izrazio roditeljskoj namjere i brigu za njihove djece, neka djeca odrastaju brzo, nemojte se bojati neuspjeha, bit će roditelji stajati iza i podršku.


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

advantage.jpg


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. kako mogu dobiti citat?
Obično citat šaljemo vam u roku od jednog radnog dana na sve detalje proizvoda bio jasan. Nešto hitno, možemo li ponudu za vas u roku od 2 sata na temelju svih detalja osigurati.


2. kako mogu dobiti točne cijene?

Postoje neke osnovne naočale moramo znati za cijenu izračun, to jest: količina, veličina, proizvodi oblika (fotografija), je materijal & color tisak & površinska Dorada (može značiti da objasni slike na našoj web stranici), a zatim po najboljoj cijeni će biti poslana na vrijeme.


3. ono što je najveća prednost u odnosu na suparnika?
Su jedan od najranijih DIY zanatskih i papir proizvodi dobavljač. Mi smo ponosni na naš širok asortiman, strogu kontrolu kvalitete, dobar nakon-prodaja usluga i stabilna kupca odnosa.


4. što ako imam neke posebne zahtjeve?

Kupac posebno zahtijevaju za nalog kao što su ispitivanja zahtijevaju ili međunarodnim standardima susret, molimo javite nam unaprijed tako da pravilno možete naručiti materijale.


Upit