Silver Foil Handmade Luksuzna BusinessGreeting kartica

1. Perfektna servisna usluga. 2. Visoka kvaliteta, konkurentna cena. 3. Samo kvalitet i usluga mogu govoriti za nas.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Silver Foil Handmade Luksuzna BusinessGreeting kartica

handmade card.jpg


Savjeti

Slanje vizitkarte:

odštampano na čestitku vaše ime i naslov, ali rukom pisano u kovertama

Ako poručite čestitku dovoljno rano, možete pronaći firme koje nude uslugu prilagođavanja čestitke, tako da štampaju vaše ime i naslov na čestitku i učinite da vaša čestitka izgleda više profesionalnije.

Ali kako bi vaša čestitka ne izgledala kao "masovna proizvodnja", bolje je da rukom pisite koverat. Ako niste prazni, neka vam sekretar, prijatelj ili porodica pomažu.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company profile 5.jpg

Shenzhen Winpsheng Craft Company Limited osnovana je 2008. godine i nalazi se u Šenzenu, u blizini Hong Konga. Trenutno imamo 150 zaposlenih za pružanje serije proizvoda.

Usluga pune prakse: kompanija je uspostavila profesionalni menadžment tim i standardizovan proces upravljanja, kako bi pružio klijentima čitav proces upravljanja projektom, kako bi se osigurala maksimalna realizacija potreba kupaca.


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kako mogu dobiti uzorak da proverim vaš kvalitet?

Nakon potvrde cijene, možete tražiti od uzoraka da provere kvalitet i dizajn. Za štampane uzorke provjerićemo $ 30- $ 100 za pokrivanje troškova za film i štampanje. Troškovi uzorka mogu biti vraćeni nazad nakon potvrđivanja naloga.


2. Kakve vrste štampača imate?
Imamo offset štampače, štampače za digitalnu štampu i štampače za web štampanje. Prema različitim količinama, koristimo različite štampače za štampanje. Možete dobiti konkurentnu cenu.


3. Kako mogu dobiti tačnu cenu?

Postoje neke osnovne specifikacije koje treba da znamo za izračunavanje cene, to jest: količina, veličina, oblik proizvoda (fotografije), štampanje materijala i boja i završna površina (može se odnositi na objašnjenje slika na našoj web stranici), a zatim najbolje cijena će vam biti poslata na vreme.


4. Koje su smernice za umetnička dela?

Illustrator-Prihvaćeni formati datoteka: .ai / .eps / .pdf

Photoshop-Prihvaćeni formati datoteka: .psd / .eps / .bmp

CorelDraw-Prihvaćeni formati datoteka: .cdr


Upit