Sequins Vjenčanje venčanica Dizajn za prijatelje

1. Vjenčanje kartice sa sequins 2. OEM je prihvatljiv. Vaš dizajn je dobrodošao 3. Dobre usluge i brza isporuka u našoj kompaniji
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Sequins Vjenčanje venčanica Dizajn za prijatelje

Handmade Greeting Card.jpg

IMG_3418.JPG


Savjeti

Blagove je jedna od dodataka za čestitku. Može donijeti neki efekat sjaja. Slobodno plutajuća fleš filma je fiksirana na mrežu. Semitransparentni efekat refleksije može apsorbovati izvor svetlosti iz bilo kojeg pravca i kombinirati sa sopstvenom bojom, istaknuti jedinstveni učinak učinka, blistavi sjajni je glavna karakteristika toga.

Štaviše, štitnici su čisti proizvodi iz ručno izrađenih predmeta. Različite misli dizajnera fuzije.


produce process.jpg

packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Da li se uplata uzorka može povratiti?

Da, obično se uplata uzorka može vratiti kada potvrdite masovnu proizvodnju, ali za specifičnu situaciju molimo kontaktirajte ljude koji prate vašu porudžbinu.


2. Kako se cene proizvoda i kako konsultovati cene?
Cijenimo proizvode prema izboru kupaca na materijalima, štampanju i drugom procesu i tako dalje. I možete se upitati po TM, skype ili nam poslati e-mail.


3. Možete li napraviti uzorke zasnovane na našem dizajnu ili ideji?
Da, možemo napraviti uzorke na osnovu vašeg dizajna i ideje. Mi možemo 3D umetničko delo zasnovati na vašoj ideji za vašu proveru, a zatim idemo na uzorke.


4.Šta je sa vremenom isporuke?

Različiti proizvodi i količine zahtevaju različite procedure i različito vrijeme. Mi možemo obećati da ćemo potruditi da završimo svoja naređenja u najkraćem roku. Obično košta oko 15 do 45 dana za potpunu proizvodnju. Za više informacija, molimo da nas kontaktirate direktno.

Upit