Slanje kartice Sretan rođendan želje za prijatelje

1. rođendan čestitke za prijatelje 2. glavni tržišni je Europe, Japana, sad-a. 3. 100% proizvođača i možete dizajnirati sami
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Slanje kartice Sretan rođendan želje za prijatelje

handmade card.jpg

IMG_0836.JPG


Savjeti

Rođendani su vrlo posebne dane za svakoga, ljudi koji su uglavnom rođendan će biti tretirani od strane prijatelja i obitelji. Zbog svega ovoga, djeca su uvijek veseli njihov rođendan, a ni nadati da dođe ranije. Uz zabavu, u ovaj dan će biti poklon poslati rođendan naroda, rođendan će biti dobar izbor.


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company profile 5.jpg

Cijeli proizvodni tim je posvećen isporuku high-end kvalitete proizvoda do posljednjeg detalja. Više od 12 godina razvoja daje nam više iskustva. Zadovoljstvo kupaca je naš najveći prioritet.


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. kako proizvoda cijene i kako se konzultirati cijene?
Smo cijene proizvoda prema kupaca izbor materijala, tisak i drugi proces teći i tako dalje. A možete upit TM, skype ili slanje e-mailom na nas.


2. Možete li uzorke na temelju dizajna ili ideja?
Da, možemo napraviti uzorke na temelju dizajna i ideja. Možemo napraviti 3D crteži na temelju vaših ideja za vaš potvrdni i onda idemo na uzorcima.


3. što ako imam pritužbu?

Želimo vam pružiti 100% zadovoljstvo. Međutim, treba ti iskustvo zabrinutost ili problem, obratite nam se odmah putem e-pošte ili telefonskog poziva, tako da mi svibanj uzeti brz korektivne akcije s naše strane.


4. koliko košta trošak i brod u mojoj zemlji?

Cijena se temelji na količini, obrt i dizajn detalja. Tereta će dati tereta tvrtka na temelju bruto težina i CBCG. Prije nego što možemo napraviti uzorak, možemo samo vam približnu cijenu.


Upit