Retro ručni rad čestitka čestitka

1. retro ručni rad čestitka 2. natjecateljski Minimalna količina 3. jaka profesionalna sa timom.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Retro ručni rad čestitka čestitka

handmade card.jpg

IMG_3178.JPG


Savjeti

Pisaći stroj je bio dobro društvo za ispis dokumenata za više od jednog stoljeća, uz pucketanje tipkati i tuš na papiru koji ponovno sastavni dio filma, ali da posao pisaći stroj ima bio potisnut u kut računala, Stop proizvodnja pisaći stroj proizvodi u Mumbai, Indija. To znači da će postojati nema više pisaći stroj na svijetu.


packing and shipping 2.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

advantage.jpg


Certifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. koliko dana će uzorci biti gotov? U masovnu proizvodnju?
-Općenito, 3-5 dana za izradu uzoraka.
-Vrijeme protoka masovnu proizvodnju će ovisiti o količini proizvodnje umjetnosti, itd. FYI, 8-12 dana za 30000pcs vrećice za kupovinu.


2. koje usluge mogu pružiti osim usluge ispisa?
Ako želite distribuirati ispisa proizvode u Kini ili u Aziju, možemo pružiti niska distribucija troškova i slobodan priče za vas. I ako treba dostaviti ispis proizvoda na sajmovima u Kini, pomažemo vam isporučiti na vrijeme.


3. koliko dugo mogu dobiti uzorak?

Nakon dobijanja uzorka punjenja i svih materijala i dizajn potvrđuju, uzorak je 5-7 dana i brza isporuka obično treba oko 3-5 dana. Neki uzorak sa kompleksne strukture će trebati više vremena.


4. kako o cijeni?

Cijena će biti izvršena prema količini, za isti artikl, cijena bi drugačije za male količine i velike qty.to spasiti vrijednosti vremena i dobiti cijenu na prvi put ispod informacije sugeriraju za izračun točne cijene.Upit