Stari Božićni Card / lijep čestit Božić Card slike

1. OEM prihvaćeno: Možemo proizvesti bilo koji dizajn. 2. dobar servis: tretiramo klijente kao prijatelj. 3. dobre kvalitete: imamo strogu kontrolu kvalitete sustav. Dobru reputaciju na tržištu.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Stara božićna čestitka / lijep čestit Božić kartica slike

handmade card.jpg

IMG_3273.JPG

Savjeti

Božićna čestitka vrsta ljubavi: neke dobrotvorne organizacije će napraviti Božićne čestitke kao milosrđe da putem. Najpoznatiji započeti 1949, ujedinjeni narodi djecu fond proizvedene ljubavi Božićne čestitke i ovih čestitki se često ispisuju na radove međunarodno poznatih umjetnika. Očito, ako imamo mogućnost, treba da podrzimo puno te dobrotvorne organizacije!


Pakiranje i dostava

packing and shipping 2.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

Winpsheng se fokusirao na papir obrt proizvodi više od 14 godina u Kini. Započeo kao mala stvar, ali sada su postali jedan od vodećih dobavljača u Kini.

Više od 12 godina iskustva u proizvodnji svih vrsta proizvoda od papira, kao što su čestitka sa ili bez elektroničkih, papirnate kutije, naljepnice, papir torbu i tako dalje.


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. kako proizvoda cijene i kako se konzultirati cijene?
Smo cijene proizvoda prema kupaca izbor materijala, tisak i drugi proces teći i tako dalje. A možete upit TM, skype ili slanje e-mailom na nas.


2. kako mogu naručiti?
a. da nas zove ako ste u žurbi.
b. za razgovor s našim on-line usluga prodajni tim.
c. da ispunite naš potrebne pojedinosti jasno što je moguće, tako da možemo vratiti do vas u roku 24 sata.


3. što ako imam pritužbu?

Želimo vam pružiti 100% zadovoljstvo. Međutim, treba ti iskustvo zabrinutost ili problem, obratite nam se odmah putem e-pošte ili telefonskog poziva, tako da mi svibanj uzeti brz korektivne akcije s naše strane.


4. možete ispisati drugi strani jezik osim engleskog?

Da, svaki jezik je u redu, samo nam pružiti tekst onda mi ćemo vam e-mail tekst nacrta, nakon što ga potvrdi i će preuzeti odgovornost za greške, stoga Molimo Potvrdite nacrt pažljivo


Upit