Novogodišnji praznični čestitka / ručno izrađena praznična karta

Novogodišnji praznični pozdravni pozdrav / saveti za ručno izrađene praznične kartice Nemojte pisati čestitku do poslednjeg trenutka. Ne želite da se nađete na Božiću, možete samo poslati novogodišnje čestitke, kada se pronađe samo nova godina, mogu poslati vesti za proljeće, kada proleće ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Novogodišnji praznični čestitka / ručno izrađena praznična karta

handmade card.jpg

IMG_0175.JPG


Savjeti

Nemojte pisati čestitku do poslednjeg trenutka. Ne želite da se nađete na Božiću, možete samo poslati novogodišnje čestitke, kada pronađe Novogodišnji dan, mogu poslati čestitke prolećnog festivala, kada Prolećni festival može poslati samo majčinske čestitke.

Kada pišete ime primaoca na koverti, koristite lični naziv kao što su "gospodin", "gospođa", "doktor". Uverite se da je poštanska adresa tačna.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

Naša kompanija na bazi tehnološkog razvoja preuzela je grupu iskusnih kadrova koji su talentovani u višem menadžmentu, marketingu i veštinama proizvodnje.

Specijalizovani smo za proizvodnju čestitke, glazbene / led kartice, 3d pop up kartice, papirne kutije, papirne kese i drugih predmeta od papira preko 13 godina.


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kako mogu dobiti uzorak da proverim vaš kvalitet?

Nakon potvrde cijene, možete tražiti od uzoraka da provere kvalitet i dizajn. Za štampane uzorke provjerićemo $ 30- $ 100 za pokrivanje troškova za film i štampanje. .


2. Kako se cene proizvoda i kako konsultovati cene?
Cijenimo proizvode prema izboru kupaca na materijalima, štampanju i drugom procesu i tako dalje. I možete se upitati po TM, skype ili nam poslati e-mail.


3. Kako dobiti uzorak?

U principu, naknada za uzorak i teret treba da vam se naplaćuju, oni će biti vraćeni nakon što unesete veliki nalog. Zatim bi nam trebali poslati muziku i izgled spoljašnjeg izgleda. Napravićemo uzorke za tebe.


4.Koji su veličina i struktura kartice?

Sve kartice su prilagođene i svi detaljni zahtevi mogu biti obezbeđeni od strane klijenata, mi smo definitivno vaš dobavljač usluga OEM-a.  

Upit