Nova čestitka dobrodošlice za prijatelja

1. Čestitka za novi dom 2. Uvezli napredne mašine iz Njemačke i Japana 3. 100% proizvođača i mogu dizajnirati sami
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Nova čestitka dobrodošlice za prijatelja

Handmade Greeting Card.jpg

IMG_1133.JPG


Savjeti

Prelazak u novu kuću je potpuno novi početak, kažite zbogom do juče bez obzira što je slatko ili gorko. Nije lako porodici da napravi ovaj izbor, istrgnuće neke naporne dane. Pozdravne reči treba im dati. Kuća je obnovljena, raspoloženje je sve bolje, djeca se dobijaju bolje, ljubitelj je ljubazniji, posao je prijatniji i čestitke su na srcu.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kako vaša kompanija vrši kontrolu kvaliteta?

Kvalitet zavisi od cene, imamo hiljade proizvoda, ne možemo obećati da svi proizvodi imaju isti kvalitet, jer moramo zadovoljiti različite zahteve kupaca, nekim potrošačima je potreban visok kvalitet, a neki kupci imaju nisku cenu, to je prema vašim zahtevima!


2. Kako mogu da unesem narudžbinu?

Možete kontaktirati bilo koju našu prodaju za narudžbinu. Molim detaljno navedite detalje o vašim zahtevima. Dakle, možemo vam poslati ponudu prvi put. Za dizajniranje ili dalju diskusiju, bolje je da nas kontaktirate sa menadžerom trgovine Alibaba, Skype, Email, WhatsAPP ili drugim trenutnim načinima, u slučaju bilo kakvih kašnjenja.


3.Šta ako postoji problem sa proizvodima nakon prijema?
Pošto proizvodi za štampanje uvek imaju odstupanje od boje, ne možemo obećati da to izbjegnemo, ali ćemo vam snimiti slike prije nego što ih pošaljemo da potvrdite.
Ako su to druge velike greške koje smo napravili u toku proizvodnje, mi ćemo vam ponovo besplatno izdati.


4. Koja je vaša prilagođena usluga?

Razne prilagođene usluge uključuju prilagođeni zvuk, oblik, veličinu, boju i druge zahteve. Dodatno, pružamo OEM i ODM usluge. Bez obzira na logotip ili brend. Svi proizvodi će biti rigorozno provereni pre isporuke.
Upit