Nove ručne Sretan rođendan razglednice i čestitke

1. slatka čestitka za ljubavnika 2. povoljne cijene i kvalitetan proizvod. 3. napredne mašine & kvalificiranih radnika i prvi razred materijala.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Nove ručne Sretan rođendan razglednice i čestitke

handmade card.jpg

IMG_1060.JPG


Savjeti

Ljubitelji vjenčati na yhe svijeta, za ljubitelje koji žive zajedno, Valentinovo biti romantična, ali ne previše rasipan. Male šik kavu ili jednostavne i elegantne male čaj je vrlo prikladno, zimski snijeg noć, vas dvoje se natrag na leđa sjedi na tepihu, piti čaj razgovora želju, taj osjećaj je sjajan? Velika ljubav skriva u svakom jednostavna jela.


Packing and shipping3.jpg


Profil tvrtke

company profile1 (e).jpg


Certifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. kada dobijem ponudu za moj upit?

Obično citat šaljemo vam u roku od jednog radnog dana na sve detalje proizvoda bio jasan. Ako nešto hitno, možemo citirati za vas u roku od 2 sata na temelju pružite sve detalje.


2. koju vrstu papira možete ispisati na?

Art rad daje najbolje performanse boja i dizajna. Također mogu pružiti druge posebni papir kao crnu, bijelu karticu, offset papir i PU kože itd.


3. mogu dobiti potrčala dostava?

Možete nadograditi svoj utovar FedEx preko noći (ili sličnu uslugu Express) koji može pomoći Ispunit ćete rok. Požurio dostave ne utječe na obrat vrijeme od 10-15 dana za ispis.


4. što je naš cilj?

Naš cilj je izgraditi savršen industriji lanac i pružiti vam najbolju kvalitetu i uslugu. Nudite U.S. šansu, nagrađujemo vas visoke cijene izvedbe.
Upit