Novi namene ručne sretan Bday kartice za bebu

1. naše tržište pokriveno europske, Amerika, Japan i druge zemlje. 2. dobro došli posjetiti našu tvrtku. 3. sve proizvodi prošli kvalitete inspekcije prije otpreme pod kontrolom našeg kvalificiranog tima QC.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Novi namene ručne sretan bday kartice za bebu

handmade card


Savjeti

Rođendan fotografija u duhu načiniti je tiskan na kvalitetnom papiru, na konkurentnom na poklon polja. 300gsm C1S umjetnost papira, zlatne i srebrne folije za tisak. S prednje strane, mogao si vidjeti Djeda Mraza nosi svoje packsack, davanje poklona djeci, snijeg pada, ali svačije lice je prožeta sreću osmijeh. Odgovarajući omotnicu i na polybag dolaze s foto okvir.

Ispisali ste sliku i staviti u foto okvir s nekim poštovanjem, uzeti vremena iz naših života zauzet da im pisati osobne bilješke.


Pakiranje i dostava

New embossing handmade happy bday cards for baby


Profil tvrtke

handmade happy bday cards for baby

Shenzhen Winpsheng obrt Company Limited je osnovana 2008 godine i nalazi se u Shenzhenu, u blizini Hong Konga. U ovom trenutku, imamo 150 zaposlenika kako bi osigurao niz proizvoda.Mi smo profesionalni proizvodnju čestitke, pokloni stavke, s bogatim iskustvom i tehnologijom. 


specijalizirana za izvoz promotivnih proizvoda, ručno izrađene papirnate čestitke, 3d pop-up kartice, laserski rezati kartice, glazba čestitka, za snimanje čestitka, LED kartice, zvuka torbu, zvuk okvir i ostale stavke dar.


Certifikati

handmade happy bday cards

Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. kako vaše tvrtke učiniti kontrolu kvalitete?

Kvaliteta ovisi o cijeni, imamo tisuće proizvoda, ne možemo obećati da svi proizvodi imaju iste kvalitete, jer mi treba zadovoljiti zahtjeve različitih kupaca neki kupci trebaju visoke kvalitete, neki kupci trebaju niska cijena, to je u skladu za kakvu trebate.2. što je 100% garancija?

Mi stojimo iza kvalitete svojih proizvoda i usluga. Ako niste 100% zadovoljni s kupnjom od nas, jednostavno kontaktirajte nas u roku od 45 dana od datuma dostave primite ga i mi ćemo vam vratiti punu cijenu proizvoda

smo ponosni na svoju predanost zadovoljstva kupaca. Međutim, određene okolnosti su izvan

Kontrola i jesu ne spadaju pod garanciju.


3. kakav porod?

Različitih proizvoda i količine zahtijevaju različite postupke i drugačije vrijeme. Normalno trošak o 15to45 dana za kompletnu izradu.


4. koje su kartice veličine i strukture?

1. sve karte su prilagođene i sve detaljne zahtjeve može obavljati

klijentima, mi smo tvoj OEM dobavljač usluga.
2. Ako nemaš pojma o mjerenjima i struktura na vašim proizvodima, naši profesionalni dizajneri mogu predložiti i pronosa za vas.
Upit