Ljubitelji Valentinova ručno rađene čestitke

Ovo je ručno rađena čestitka za Valentinovo. Poklopac karte je ružičaste boje, a na sredini je veliki balon u obliku srca koji je formiran agregiranjem mnogih malih crvenih uzoraka u obliku srca. Crta balona kaže "Hvala". Unutrašnjost kartice je crveno-bijeli uzorak srca kao pozadina. Možete videti dječaka koji drži gomilu cvijeća koje će dati svojoj omiljenoj djevojci. Ovaj je dečko klizni pribor. Možete je gurnuti ručno da se preseli prema devojci. Ovo je dizajnerska karta koja je savršena za vaše ljubavnike na Valentinovo.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ovo je ručno rađena čestitka za Valentinovo. Poklopac kartice je ružičaste boje, a na sredini je veliki balon u obliku srca koji je formiran agregiranjem mnogih malih crvenih uzoraka u obliku srca. Crta balona kaže "Hvala". Unutrašnjost kartice je crveno-bijeli uzorak srca kao pozadina. Možete videti dječaka koji drži gomilu cvijeća koje će dati svojoj omiljenoj djevojci. Ovaj je dečko klizni pribor. Možete je gurnuti ručno da se preseli prema devojci. Ovo je dizajnerska karta koja je savršena za vaše ljubavnike na Valentinovo.


opis proizvoda


1.jpgNaziv proizvoda: Ljubitelji čestitki za Valentinovo ručne izrade

Veličina: 116 x 166mm ili prilagođena

Povod: Dan zaljubljenih

Završna površina: štampanje

Dizajn: PrihvatljivoNaša kompanija


2.jpg

Naša tvornica ima preko 6000 kvadratnih metara radne sobe, 150 radnika i 7 inženjera. Imamo snažnu sposobnost za razvoj uzoraka, dajemo vam inspiraciju. U našoj sobi za uzorke imamo mnogo dizajna svih vrsta čestitki, mogli ste videti i sve vrste delikatnih čestitki.


Naše glavno tržište


世界地图.jpg

Naše je tržište u cijelom svijetu. I prošli smo FSC, BSCI, ISO, GSV certifikate. Surađivali smo s KFC-om, ljubavnim popom, Nici itd. Odrastamo s našim kupcima. Zbog naših kupaca možemo imati odličan rast.


FAQ


P1: Koliko dugo mogu očekivati uzorak?

O: Normalno je da traje 4-7 dana.


Q2: Koji je MOQ za vašu proizvodnju?

O: Naš MOQ je 500pcs, mala količina je takođe prihvatljiva.


Q3: Koji su vaši cenovni uslovi?

O: EXW, FOB, DDP.


P4: Koji je vaš rok plaćanja?

O: 30% depozita unaprijed, 70% salda prije isporuke.


P5: Kada mogu dobiti cijenu?

O: U roku od dva dana nakon što su svi detalji jasni.

Upit