Lovely Handmade Happy Birthday Cards za devojčice

1. Lepa rođendanska kartica za devojčice 2. Konkernativna minimalna količina narudžbine 3. OEM Prihvaćeno: Mi možemo proizvesti bilo koji dizajn od vas
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Lovely Handmade Happy Birthday Cards za devojčice

Handmade Greeting Card.jpg


Savjeti

Pokloni za devojčice: Čarobno štapić nije popularna igračka među dečacima, ali djevojkama se to dopada. Možda uvek razmišljaju da će jednog dana biti vile. Iako to nije istina, pa čak i smešno, i dalje bi trebalo da je preteče. Pokloni za devojčice puno radoznalosti, neophodno je poslati neke kreativne poklone, a apsolutno ne biti isti, da bi se poklon prilagodio, kao što je kristalno svjetlo.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kako se cene proizvoda i kako se konsultovati sa cenama?
Cijenimo proizvode prema izboru kupaca na materijalima, štampanju i drugom procesu i tako dalje. I možete se upitati po TM, skype ili nam poslati e-mail.


2. Kako mogu da unesem narudžbinu?

Možete kontaktirati bilo koju našu prodaju za narudžbinu. Molim detaljno navedite detalje o vašim zahtevima. Dakle, možemo vam poslati ponudu prvi put. Za dizajniranje ili dalju diskusiju, bolje je da nas kontaktirate sa menadžerom trgovine Alibaba, Skype, Email, WhatsAPP ili drugim trenutnim načinima, u slučaju bilo kakvih kašnjenja.


3. Kako da postavim datoteku?

Ne zaboravite da dizajnirate svoju datoteku u CMYK-u na 300 i 100% veličini štampe. Uključite bilo koja posebna uputstva u odvojenoj datoteci ili odvojenom sloju. I ne zaboravite područja krvarenja i sigurnosti. Navesti rokove i poljubiti se na odvojenim slojevima.


4. Koliko boja je dostupno?

Možemo napraviti prilagođene boje kao vaš poseban zahtev. Svaka boja Pantone je dostupna. Samo nam trebate reći vaš omiljeni broj boje Pantone.Upit