Volim tvoj ljubimac kartice, pozdrav kartice za lijepu mačku

1. čestitka za lijenog mačka 2. profesionalni dizajner, ponuda usluga dizajna 3. razumna i konkurentne cijene
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Volim tvoj ljubimac kartice, pozdrav kartice za lijepu mačku

handmade card.jpg

IMG_0033.JPG


Savjeti

Lik mačka je malo čudna. Ponekad je prilično dobar. Naći ćete toplo mjesto i spavati cijeli dan. Međutim, kada se odluči ići van igrati, to će izaći danju i noću, bez obzira kako vi to zovete, to je odbio da se vrati. Međutim, to je kako je teško čuti štakor kliknite. Zatvorenu pogled, niz sati dok čeka miša izaći!


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company profile1 (e).jpg


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. koliko dana će uzorci biti gotov? U masovnu proizvodnju?
-Općenito, 3-5 dana za izradu uzoraka.
-Vrijeme protoka masovnu proizvodnju će ovisiti o količini proizvodnje umjetnosti, itd. FYI, 8-12 dana za 30000pcs vrećice za kupovinu.


2. Možete li OEM nalog?

Da, siguran. Većina naših proizvoda su napravljeni po nacrtima kupaca. Molimo vas Pošaljite nam AI ili PDF dizajn umjetnost, MP3 ili MAV format zvučne datoteke. Naši dizajneri i inženjeri elektronike može pomoći da rade finalni proizvodi.


3. kako sam postaviti moj dosje?

Ne zaboravite da dizajn vaše datoteke u CMYK na 300 i 100% veličina ispisa. Uključuju posebne upute u posebnom datoteke ili zaseban sloj. I ne zaboravite područja napusta i sigurnost. Ukazuju na rokove, i poljubac reže na zasebne slojeve.


4. koja je vaša cijena?
Cijena će se temeljiti na vrijeme glazbe, prilagođene modul i materijal, itd. Dakle molim vas Pripremite traženi glazbu, dizajn, površinska Dorada ako želite i pošaljite nam, rado ćemo vam točnu cijenu.


Upit