Najnovije ručne nova godina čestitke tekst

1. Novogodišnji kartice formulacija 2. OEM prihvaćeno: Možemo proizvesti bilo koji dizajn od tebe. 3. dobar servis: tretiramo klijente kao prijatelj.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Najnovije ručne nova godina čestitke tekst

handmade card.jpg

IMG_3532.JPG


Savjeti

Kakav poklon treba biti poslana tijekom nove godine? Nova godina je važan odmor za sve ljude, što znači da je nova godina Pozdrav dar ne samo običaj, nego i poklon kulturnog nasljeđa, da li je prijatelja i rodbine, članova obitelji, ljubitelje i muževi ili učitelj klijentima je neophodno za slanje i prisutni na novu godinu. Personised čestitka će dobar izbor.


packing and shipping 2.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

advantage.jpg


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. koliko dana će uzorci biti gotov? U masovnu proizvodnju?
-Općenito, 3-5 dana za izradu uzoraka.
-Vrijeme protoka masovnu proizvodnju će ovisiti o količini proizvodnje umjetnosti, itd. FYI, 8-12 dana za 30000pcs vrećice za kupovinu.


2. koje usluge mogu pružiti osim usluge ispisa?
Ako želite distribuirati ispisa proizvode u Kini ili u Aziju, možemo pružiti niska distribucija troškova i slobodan priče za vas. I ako treba dostaviti ispis proizvoda na sajmovima u Kini, pomažemo vam isporučiti na vrijeme.


3. Daj mi popust?

Mi uglavnom veleprodaja usluga, naša politika je veća količina, jeftinije, pa mi ćemo citirati vam najbolje cijene na temelju količine za nalog. To je normalno za kupca da nam mali naručiti kad prva suradnja, ako možemo znati ćete dalje surađivati, možemo pružiti dobru cijenu.


4. koji su uvjeti plaćanja?
T/T, PayPal, akreditiv i Westen unije. 30% kao polog, a 70% prije isporuke. Prikazat ćemo vam fotografije proizvoda i paketa prije nego što platiš ravnotežu.





Upit