Kućni rođendani Poznati čestitke / najbolje ručne kartice za ljubavnike

Kućni rođendani Poznati čestitke / najbolje ručne kartice za ljubavnike

Pronadjeno je više od 12 godina, profesionalna je proizvodnja čestitki, predmeta poklona, bogato iskustvo i tehnologija. Zaposleni imaju dugogodišnje iskustvo u izvozu trgovine.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Kućni rođendani Poznati čestitke / najbolje ručne kartice za ljubavnike


Priča o kartama

Handmade kartica 8-21.jpg

Domaći dizajneri rođendanskih čestitki / najbolje najbolje ručne kartice za ljubavnike: "Volim te", ovo je romantična rečenica uvek dati ljubiteljima, ai cvijeće.   Cijela karta je puna cvijeća i ljubavi srca. Ništa ne može zamijeniti cvijet u ljubavnoj priči, a samo nekoliko stvari može zamijeniti čestitku u rođendanu. Ona može izraziti svoja osećanja kroz kartice i reči svom ljubavniku na jednostavan način. Specijalizovani smo za visokokvalitetne kartice za crtu, naći ćete sve što želite i sve vrste kartica pogodne za mnoge prilike.Kome treba poslati čestitku

O kome treba da pošaljete čestitku, imamo neke sugestije:

 

1. Vaš šef

 

Poštovani [ime]:

 

Nadam se da imate ugodan XX odmor. Želim da iskoristim ovu priliku da vam zahvalim - u poslednjih X meseci / godini gde radim u vašoj kompaniji veoma srećnim. Ne samo da si me naučio [šta si naučio od šefa], već i jako korisno za mene / strpljenje / podršku. Radujem se što nastavim da naučim nova znanja od vas!

 

Srećan praznik, još jednom izrazite zahvalnost!

 

(tvoje ime) 

Stavka

Ručna rođendanska kartica

Materijal

Ofset papir, umetnički papir, obloženi papir

Štampanje

CMYK ili PMS štampanje

Veličina

A4 ili prilagođeni

Površinska obrada

Nijedno ili prilagođeno (vruće štancanje, utiskivanje, sjaj)

Luka

HongKong / Shengzhen

QC način

Svaki proizvod 100% proverava.

Informacije o kompaniji

 

Shengzhen Winpsheng Craft Co, doo se nalazi u Shengzhen, Guangdong. 12-godišnje iskustvo kompanije, glavni proizvodi su papir i elektronske kartice.


Company profile3.jpg


TržišteFAQ

1. Da li ste proizvođač ili trgovinska kompanija?

Mi smo 100% Fabrika specijalizovana za štampu i pakovanje više od 10 godina sa 6.000 kvadratnih metara površine radionice. Imamo odličan tim sastavljen od 150 profesionalnih i kvalifikovanih radnika.


2. Kada mogu dobiti ponudu za moje pitanje?

Obično će vam se citat poslati u roku od jednog radnog dana, pošto će svi detalji o proizvodima biti jasni. Ako je nešto hitno, možemo vam ponuditi u roku od 2 sata na osnovu svih vaših podataka.


3. Da li se naplata uzorka može povratiti?

Da, obično se uplata uzorka može vratiti kada potvrdite masovnu proizvodnju, ali za specifičnu situaciju molimo kontaktirajte ljude koji prate vašu porudžbinu.


4. Kako mogu dobiti uzorak da proverim vaš kvalitet?

Nakon potvrde cijene, možete tražiti od uzoraka da provjerite naš dizajn i kvalitet papira. Za štampane uzorke provjerićemo 30- $ 100 za pokrivanje troškova na filmu i štampanju. Troškovi uzorka mogu biti vraćeni nazad nakon potvrđivanja naloga.


5. Možete li učiniti dizajn za nas?

Da, imamo profesionalni tim koji ima bogato iskustvo u dizajnu i proizvodnji svadbi. Samo nam recite svoju ideju, pomažemo vam da realizujete svoju ideju u savršene kutije, kao što su veličina, boja, sopstveni logotip ....


Upit