Happy Birthday Handmade animirana čestitka za ljubavnika

1. Rođendanska karta za ljubavnika 7. Više od 9 godina iskustva i fokusirati se na industriju čestitke 12. Brzo i razumno odgovoriti
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Happy Birthday Handmade animirana čestitka za ljubavnika

handmade card.jpg

IMG_2626.JPG


Savjeti

Pre 30 godina, bicikli nisu lako doći u našu zemlju (to ne možemo sebi priuštiti), ali ljubav između dječaka i djevojčica je romantična ljubav u to vrijeme. Dečaci mogu da "stave" bicikl od kuće i prenose njegovu dušu u mirno mesto daleko, samo se dugo pričaju. Danas se bicikli i dalje ne mogu lako naći (ljudi menjaju motore na automobile), ali istinita ljubav postaje sve teža i teže naći.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Da li se uplata uzorka može povratiti?

Da, obično se uplata uzorka može vratiti kada potvrdite masovnu proizvodnju, ali za specifičnu situaciju molimo kontaktirajte ljude koji prate vašu porudžbinu.


2. Kako mogu da proverim da li ste pouzdani?

1. Želeli bismo da podelimo sa našim dragim kupcima koji imaju sasvim interesovanja u saradnji sa nama naše reference referenci ako želite, uključujući i uzorke.

2. Prva transakcija, prihvatamo Escrow koji bi mogao pokriti rizik kupaca i osigurati sigurnost transakcije.


3. Šta je sa produženim vremenom za masovnu proizvodnju?

Da budem iskren, to zavisi od količine i sezone koju unosite narudžbine, najbolji rekord koji smo napravili donosi 10.000 čestitki u roku od sedam dana. Generalno govoreći, predlažemo da započnete istragu dva meseca prije datuma kada želite da dobijete proizvode u vašoj zemlji.


4. Koliko boja je dostupno?

Možemo napraviti prilagođene boje kao vaš poseban zahtev. Svaka boja Pantone je dostupna. Samo nam trebate reći vaš omiljeni broj boje Pantone.
Upit