Srećni rođendanski čestitke Slike i stihovi

1. Slike rođendana za prijatelje 2. Uvezene napredne mašine iz Njemačke i Japana 3. Glavno tržište je Evropa, Japan, SAD.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Srećni rođendanski čestitke Slike i stihovi

Handmade Greeting Card.jpg

IMG_2091.JPG


Savjeti

Napravite sopstvenu rođendansku karticu za prijatelje: Napravite svoj kalendar mesec dana, označite njen rođendan posebnim simbolom i pokažite isti osećaj za vas obojicu, vaše prijateljstvo će biti čvrsto vezano za ovu rođendansku karticu.

Ovi šareni su veoma jeftini, okupite ih kako biste izgradili Rainbow Bridge, napravljen od rođendanskih kartica za najbolje prijatelje, iako je cijena niska, ali to vrijedi puno!


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Da li se uplata uzorka može povratiti?

Da, obično se uplata uzorka može vratiti kada potvrdite masovnu proizvodnju, ali za specifičnu situaciju molimo kontaktirajte ljude koji prate vašu porudžbinu.


2. Kakve vrste štampača imate?
Imamo offset štampače, štampače za digitalnu štampu i štampače za web štampanje. Prema različitim količinama, koristimo različite štampače za štampanje. Možete dobiti konkurentnu cenu.


3. Šta je sa produženim vremenom za masovnu proizvodnju?

Da budem iskren, to zavisi od količine i sezone koju unosite narudžbine, najbolji rekord koji smo napravili donosi 10.000 čestitki u roku od sedam dana. Generalno govoreći, predlažemo da započnete istragu dva meseca prije datuma kada želite da dobijete proizvode u vašoj zemlji.


4. Koliko boja je dostupno?

Možemo napraviti prilagođene boje kao vaš poseban zahtev. Svaka boja Pantone je dostupna. Samo nam trebate reći vaš omiljeni broj boje Pantone.


Upit