Srećna rođendanska kartica Pozdravi za bebe

1. Rođendanska kartica za bebe 2. OEM nalog je prihvatljiv sa konkurentnom cenom. 3. Naši proizvodi su prošli BSCI, ISO9001, GSV, testove.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Srećna rođendanska kartica Pozdravi za bebe

Handmade Greeting Card.jpg

IMG_0788.JPG


Savjeti

Neka blagoslovlja riječi za bebe: Da li će vam dan biti ispunjen srećom, Sin, i godina koju ona donosi, takođe, biti sretni u svakom pogledu najfiniji za vas. Mislim da su zdravlje i sreća dve najvažnije stvari u životu. Ako ih mogu prenijeti, ja ću vam dati svoj dio! Moja beba. Tako je lako biti ponosan na sina kao što si ti. Srećan rođendan! Dozvolite mi da vas blagoslovim, dozvolite mi da se smejem za vas, jer u vašem danu rođendana moje srce voli i vas srećan!


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikati

certificates.jpg

Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Možete li učiniti dizajn za nas?

Da, imamo profesionalni tim koji ima bogato iskustvo u dizajnu i proizvodnji svadbi. Samo nam recite svoju ideju; mi ćemo pomoći da realizujete svoju ideju u savršene kutije, kao što su veličina, boja, sopstveni logo ....


2. Možemo li imati naš logotip ili informacije o preduzeću o vašim proizvodima ili paketu?

Naravno. Samo nam treba da nam pošaljete svoj logotip i da nam kažete koja završna površina želite, a onda se vaš logo može prikazati na proizvodima štampanjem, UV lakiranjem, vrućim štancovanjem, Embossing, Debossing, Silk screen printing ili Sticker.


3. Kako dobiti uzorak?

U principu, naknada za uzorak i teret treba da vam se naplaćuju, oni će biti vraćeni nakon što unesete veliki nalog. Zatim bi nam trebali poslati muziku i izgled spoljašnjeg izgleda. Napravićemo uzorke za tebe.


4.Koji je najveća prednost u odnosu na rivale?
Mi smo jedan od najranijih dobavljača DIY zanatskih proizvoda i proizvoda od papira. Ponosni smo na široki asortiman proizvoda, strogu kontrolu kvaliteta, dobru uslugu posle prodaje i stabilne odnose s kupcima.Upit