Sretan rođendan Animirane kartice za bebu

1. više od 13 godina iskustva u proizvođača. 2. potpuno opremljen napredne strojeve i iskusnih radnika 3. međunarodne kvalitete, konkurentne cijene i Jake snage
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Sretan rođendan Animirane kartice za bebu

handmade card.jpg


IMG_2656.JPG


Savjeti

Beba čestitka tiskana na kvalitetnom papiru, na konkurentnom na poljima dušo dar. 300gsm nobless papiru, zgužvane veličina iznosi 116 * 166mm kao pravokutni; sa slikom koja prikazuje cvijet i drvo, pjeva ptica, nosila pulover ukrasne aplikacije na prednjoj. Površinska obrada sa 4C tisak, umre rez, vruće žigosanje, Laser.


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company profile 5.jpg

Winpsheng se fokusirao na papir obrt proizvodi više od 14 godina u Kini. Započeo kao mala stvar, ali sada su postali jedan od vodećih dobavljača u Kini.

Naša tvrtka čuva živi do vjerovanja '' pošten prodaje, najbolje kvalitete, ljudi orijentacija i pogodnosti za kupce." Činimo sve što ponuditi našim klijentima najbolju uslugu i najbolje proizvode. Obećavamo da ćemo biti odgovorni do kraja nakon naše usluge početi.


Certifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. za iste proizvode, zašto vaša cijena je veća od drugih dobavljača na ovom tržištu?

Različitih proizvoda je cijena različita, iako isti proizvod koji koriste različite papira i izrade će imati različite cijene, dobavljači, Obećavamo pružiti najbolje prije prodaje i postprodajne usluge za kupce!


2. što je 100% garancija?

Mi stojimo iza kvalitete svojih proizvoda i usluga. Ako niste 100% zadovoljni s kupnjom od nas, jednostavno kontaktirajte nas u roku od 45 dana od datuma dostave primite ga i mi ćemo vam vratiti punu cijenu proizvoda


3. te bi im za mene u roku od 15 dana jer je narudžba potvrđena?

Prema zahtjevu, možemo dodati Logotip vaše tvrtke, web stranice, broj telefona ili vaše ideje... na kutiji. I koje bi boje želite, naš profesionalni dizajner će učiniti rad na dizajnu za vas.


4. će spasiti moj kalup za buduće narudžbe?

-Da. Kada postavimo svoj kalup, možete ga koristiti onoliko puta koliko želite bez dodatnih troškova za buduće narudžbe. Sve dok držiš isti dizajn neće biti nikakve nove letve naknade.


Upit