Ručne vjenčanje poruku u karticu modela

1. čestitka za samo bračni parovi 2. stručne informacije za proizvode ponudio. 3. advanced proizvodnim pogonima, zrele tehnologije.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručne vjenčanje poruku u karticu modela

handmade card.jpg

IMG_0895.JPG


Savjeti

Primiti dar napisati pismo zahvale. Mladenci mogu napisati Hvala vam pismo, ali pismo mora biti napisana napisati pismo, mada možete dodati i "oboje smo kao svoj dar." Pismo treba pisati u ruci, ako unaprijed pripremljene jedinstveni format ispuniti svoj potpis, koji je proveo na vrijeme za vas da izaberete poklon prijatelja bez poštovanja.


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company profile 5.jpg

Kontrole kvalitete: svaki komad proizvoda, svake proizvodnje, postupak je inspekciju te kontrolirati prije pakiranja robe u izvozu kartonu. Mi bi se osiguralo svaki proizvod isporučen su dobre kvalitete.


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. dostava cijena je previsoka; Možete mi dati jeftinije cijene dostave ili besplatna dostava?

Našto mi izračunati utovar trošak za vas, koristit ćemo najjeftinije i najsigurnije kurir, a to je brodara koji traži da plati, ne možemo vam ništa jeftinije ili besplatno, Molimo vas Molimo vas da razumijete. Ali možemo obećati da ćemo vas ni pitati da plati više utovar trošak, ako mislite da je preskup, možemo koristiti svoje vlastite brodarske kompanije ili agente u Kini koji je jeftiniji, to je ok za nas, kao i.


2. koju vrstu pisača imate?
Imamo sitotiska pisači, digitalni ispis pisači i web ispisa pisača. Prema različitim količinama, koristimo različite pisače ispis. Možete dobiti konkurentnu cijenu.


3 kako da biste dobili uzorak?

U principu, uzorak naknadi i vozarini moraju puniti po vašoj strani, oni će biti vraćeni nakon velike narudžbe. Onda glazba i dizajn vanjski izgled bi trebao biti poslane na nas. Uzorke ćemo napraviti za vas.


4. što je naš cilj?

Naš cilj je izgraditi savršen industriji lanac i pružiti vam najbolju kvalitetu i uslugu. Nudite U.S. šansu, nagrađujemo vas visoke cijene izvedbe.
Upit