Ručna venčanica sa prilagođenim slikama

Ručna venčanica sa prilagođenim slikama

Osiguramo da ponudimo visokokvalitetni proizvod uz razumnu cijenu. Vaše pitanje će biti odgovoreno u roku od 24 sata. Imamo snažni profesionalni R & D tim.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručna venčanica sa prilagođenim slikamaPriča o kartama

Ručna venčanica sa prilagođenim slikama: Slanje cvijeća novom paru je vrlo normalna. Kako bi im poslali baštu? To će biti luda ideja, izvodljivo rješenje je poslati čestitku s vrtom na poklopcu.

Šta postoji u bašti? Zelena trava i sve vrste cvijeća, crvene, bijele, žute, ljubičaste. Najvažnija stvar je ljubav koju mlada i mladoženja šalju jedni drugima. Ova prelepa venčanica će sjajati u najvažnijem djetinjstvu.
Stavka

Ručna venčanica

Materijal

Ofset papir, umetnički papir, obloženi papir

Štampanje

CMYK ili PMS štampanje

Veličina

A4 ili prilagođeni

Površinska obrada

Nijedno ili prilagođeno (vruće štancanje, utiskivanje, sjaj)

Luka

HongKong / Shengzhen

QC način

Svaki proizvod 100% proverava.
Informacije o kompaniji


Shengzhen Winpsheng Craft Co, doo se nalazi u Shengzhen, Guangdong. 12-godišnje iskustvo kompanije, glavni proizvodi su papir i elektronske kartice.

工厂 无 字 .jpgTržište


Feedbacks and comments from Customers.jpgFAQ

1. Kako naručiti?

1). Upit putem e-pošte ili telefona ili na drugi način u početku, recite mi svoje zahtjeve (kao što su veličina, materijal i količina).

2). Onda mi pošaljete svoj dizajn (AI / CDR / FDF / PSD, više od 300dpi). Ili vam možemo pomoći da napravite dizajn.

3). Nakon vaše potvrde o konačnom fajlu i cijeni, službeni PI će biti dostavljen

4). Proizvodnja će biti uređena nakon što se recenzira plaćanje (produkcijsko vreme je 7 radnih dana)


2, Možete li dizajnirati za mene?

Da, možemo. Prema vašim zahtevima, na naslovnici možemo dodati logotip vašeg preduzeća, web lokaciju, broj telefona ili vaše ideje. Boja pozadine odlučuje vas, svaka boja je dostupna. Naš profesionalni dizajner može vam dati dizajn.


3. Mogu li dobiti uzorak pre masovne proizvodnje?

Naravno! Što tehnički rezermanwe što tehničkewe tehničwe što Postemuwe što Postemuweermanwe Postemu štowe iii.D.D.D.D.DTC, Postako {\29ako.D.D.D.D.D29, - \29weakoakowe.D.D.D.DTC, Postako {\29weako.D.D.D.DTC, \29.D.DTC Prawe.D.D.D29 Vedwewe GM Masovna proizvodnja će biti pokrenuta nakon što dobijemo vašu potvrdu na ovom uzorku.


4. Kako pripremiti moje umetničke datoteke za štampu?

Format slike može biti AI, PDF, CDR, PSD. Da bi se izbjegli eventualni kašnjenja u vašoj produkciji, preporučujemo vam prvo da provjerite zahtjeve za umjetničkim djelima prije slanja vašeg umjetničkog djela.


5. Ko smo mi? Koji su naši glavni proizvodi?
Mi smo prilagođeni proizvođač i pouzdan snabdevač štampe i ambalaže sa 13 godina iskustva.
Naši mail proizvodi su Papirnate čestitke, Korpusna kutija, Papirna vreća, Etiketa i naljepnica, Blister kartica, Poklon kutija, Brošura itd. Custom proizvodi su višestruki.
Upit