Ručne venčanice za brak u najboljem prijatelju

1. Ručno vjenčanje kartice za prijatelje 2. OEM nalog je prihvatljiv sa konkurentnom cijenom. 3. Naši proizvodi su prošli BSCI, ISO9001, GSV, testove.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručne venčanice za brak u najboljem prijatelju

Handmade Greeting Card.jpg

IMG_0758.JPG


Savjeti

Vjenčanje pozdravne riječi za prijatelje:

Pazite tu ljubav, kao što je drago blago, nežno u hram ove emocije, da osetite svaki trenutak divnog vremena.

Da li se volite i volite jedni drugima i brinete jedni o drugima da biste podelili radosti i radosti budućnosti. Želim vek dobre saradnje.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kako vaša kompanija vrši kontrolu kvaliteta?

Kvalitet zavisi od cene, imamo hiljade proizvoda, ne možemo obećati da svi proizvodi imaju isti kvalitet, jer moramo zadovoljiti različite zahteve kupaca, nekim potrošačima je potreban visok kvalitet, a neki kupci imaju nisku cenu, to je prema vašim zahtevima!


2. Na koju vrstu papira se može štampati?

Art papir daje najbolje performanse boje i dizajna. Takođe možemo obezbediti i drugi poseban papir poput crne kartice, bele karte, ofset papira i PU kože itd.


3. Kada mogu dobiti cenu?

Obično citiramo u roku od 24 sata nakon što dobijemo vašu istragu. Ako je cijena vrlo hitna, molimo vas da nas pozovete direktno da zatražite pomoć. Telefonski broj je na vrhu naše web stranice, onda možemo odgovoriti za kratko vrijeme.


4. Koja je vaša prilagođena usluga?

Razne prilagođene usluge uključuju prilagođeni zvuk, oblik, veličinu, boju i druge zahteve. Dodatno, pružamo OEM i ODM usluge. Bez obzira na logotip ili brend. Svi proizvodi će biti rigorozno provereni pre isporuke.Hot Tags: ručne venčane karte za brak sa najboljim prijateljima, Kinom, proizvođačima, dobavljačima, veleprodaji, jeftini

Upit

You Might Also Like