Ručno izrađen poseban rođendan čestitke za djevojku

1. čestitka za ljepotice 2. Rich iskusnih dizajnerskog tima 3. odličan ispis pomoću dobrog procesa kontrole;
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručno izrađen poseban rođendan čestitke za djevojku

handmade card.jpg

IMG_0845.JPG


Savjeti

Poklon za djevojku:Izaberite romantičan poklon je prikladnija, ali također treba obratiti posebnu pozornost na stvaranje romantičnu atmosferu za slanje romantični poklon! Lijepa fin nakit, igračke, crtani bukete, elegantan čestitka. Ako je djevojka ili ljubavnik, treba kreativne rođendanski poklon.


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

Snažan razvoj i prodaju kapacitet: 8 inženjera i 12 prodaje s bogatim iskustvima pomoći da se sve riješi tijekom razvoja i usluga. Ako li nam samo dati ideju, Uspjet ćemo pravi proizvode.


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. koliko dana će uzorci biti gotov? U masovnu proizvodnju?
-Općenito, 3-5 dana za izradu uzoraka.
-Vrijeme protoka masovnu proizvodnju će ovisiti o količini proizvodnje umjetnosti, itd. FYI, 8-12 dana za 30000pcs vrećice za kupovinu.


2. imate li zaliha proizvode prodati?

ne. Radimo na OEM narudžbe. To znači, veličina, materijal, količina, dizajn, pakiranje, itd će zavisiti od vaših zahtjeva. Očito, vaš logo se može ispisati na proizvodima.


3. kako mogu dobiti točne cijene?

Postoje neke osnovne naočale moramo znati za cijenu izračun, to jest: količina, veličina, proizvodi oblika (fotografija), je materijal & color tisak & površinska Dorada (može značiti da objasni slike na našoj web stranici), a zatim po najboljoj cijeni će biti poslana na vrijeme.


4. koliko boje su dostupne?

Možete napraviti prilagođene boje kao poseban zahtjev. Bilo koja Pantone boja je dostupna. Morate nam reći tvoj omiljeni broj boje Pantone.Upit