Ručna želje za penzionom pozdravom

1. Čestitka za penzionisane kolege 2. Potpuno opremljena tehnologija štampe 3. Zadovoljstvo kupca je naš najveći prioritet.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručna želje za penzionom pozdravom

Handmade Greeting Card.jpg

IMG_2348.JPG


Savjeti

Pozdravi penzionisanim kolegama: Radite i opustite posao svakodnevno, od poznate familijarnosti tokom casual pozdravljanja, čini se da nije potrošilo previše vremena i procesa, možda je to sudbina prijatelja, nema dovoljno vremena da se sretnemo povremeno ponekad ćaskam, ali mislim na njih kao prijateljstvo između nastavnika i prijatelja, a možda i nemam mnogo toga da se sećam, ali ću ih staviti u fioju za memoriju i povremeno izaći u susret!


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Kako mogu dobiti uzorak da proverim vaš kvalitet?

Nakon potvrde cijene, možete tražiti od uzoraka da provere kvalitet i dizajn. Za štampane uzorke provjerićemo $ 30- $ 100 za pokrivanje troškova za film i štampanje. Troškovi uzorka mogu biti vraćeni nazad nakon potvrđivanja naloga.


2. Kako se cene proizvoda i kako konsultovati cene?
Cijenimo proizvode prema izboru kupaca na materijalima, štampanju i drugom procesu i tako dalje. I možete se upitati po TM, skype ili nam poslati e-mail.


3. Da li možete da napravite OEM nalog?

Da naravno. Većina naših proizvoda vrši se prema dizajnu kupaca. Pošaljite nam zvučnu datoteku AI ili PDF dizajn, MP3 ili MAV format. Naši dizajneri i inženjeri elektronike mogli bi da pomognu u izradi finalnih proizvoda.


4. Kakav je vaš paket pakovanja?
O: Općenito, pakujemo našu robu u bijele kutije i smeđe kutije. Ako imate zakonski registrovani patent, možemo da spakujemo robu u vaše brendirane kutije nakon što dobijemo vaša ovlašćenja za dozvolu. Pokazaćemo vam fotografije proizvoda i paketa.
Hot Tags: ručno želje za penzionerima dobrodošlice, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like