Ručno dizajniranje braće pozivnice

1. Pozovite kartu pozivnice za rođendan 2.Napredni proizvodni objekti, zrela tehnologija. 3. Velika vrijednost troškova.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručno dizajniranje braće pozivnice

handmade card.jpg

IMG_3386.JPG


Savjeti

Mladi žele da se udaju za svoje venčanje da bi stvorili ličnost, čak i brak molimo da se prilepite, nije izuzetak. Vjenčanje SMS pozivnice, pozivnice za vjenčanje je također oblik. Za daleke ili intimne prijatelje, SMS ili MMS umesto pozivnica za vjenčanje, pozvani da dođete na vjenčanje je vrlo moderan način. Kartice za vjenčanje mogu sacuvati vaši prijatelji ali poruke ne mogu.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Da li možete da štampate i druge strane jezike osim engleskog jezika?

Da, svi jezici su u redu, samo nam dostavite tekst. Zatim ćemo vam poslati e-poštu nacrt teksta, nakon što to potvrdite i preuzmete odgovornost za bilo kakve greške, zato pažljivo provjerite nacrt.


2. Troškovi isporuke su previsoki; možete li mi dati jeftinije troškove dostave ili besplatne dostave?

Kada izračunamo troškove isporuke za vas, koristićemo najjeftiniji i najsigurniji kurir, a to je kompanija koja nas traži da platimo, ne možemo vam dati ništa jeftinije ili besplatno, molimo vas da razumete. Ali mi možemo obećati da nećemo tražiti od vas da plaćate više troškova isporuke, ako mislite da je preskupo, možemo koristiti svoju vlastitu kompaniju ili agenciju u Kini koja je jeftinija, i za nas je dobro.


3. Kako mogu da unesem porudžbinu?

Možete kontaktirati bilo koju našu prodaju za narudžbinu. Molim detaljno navedite detalje o vašim zahtevima. Dakle, možemo vam poslati ponudu prvi put. Za dizajniranje ili dalju diskusiju, bolje je da nas kontaktirate sa menadžerom trgovine Alibaba, Skype, Email, WhatsAPP ili drugim trenutnim načinima, u slučaju bilo kakvih kašnjenja.


4. Šta je trgovinsko osiguranje?

Drago nam je da vas obavestimo da prihvatamo trgovačko osiguranje kroz koje biste mogli dobiti potpunu zaštitu za vaša naređenja.
100% Zaštita kvaliteta proizvoda
100% Zaštita na vreme
100% Zaštita od plaćanjaHot Tags: dizajn pozivnice za pozivnice za brak, Kina, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftini

Upit

You Might Also Like