Ručni rad ljubavi ljubimac Pozdrav karta za psa

1. ljubav ljubimac kartice za psa 2. kompletan hardver roštilj. 3. OEM red je prihvatljiva uz konkurentnu cijenu.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručni rad ljubavi ljubimac Pozdrav karta za psa

handmade card.jpg

49-2.jpg


Savjeti

Možda ponekad uvijek želimo zadržati psa kao kućnog ljubimca, možete igrati s njim i zabavite se zajedno. Ali roditelji će stalo samo nevolje donose pas za obitelj, osjećaji između ljudi i psa oni nikada neće razumjeti. Ako ste dovoljno sretan da imati kućnog ljubimca psa, molim vas tretirati ga kao prijatelja.


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

Naša tvrtka, Shenzhen Winpsheng obrt co, LTD je profesionalni ispis proizvoda proizvođač i izvoznik u Kini. Naše poslovanje obuhvaća širok spektar proizvoda u grafičkoj industriji, kao što su razne ručne izrade čestitki, glazbu čestitki, bilježnica, hangtags, licence, boja kutije i knjige.

Winpsheng ljubi i živi svoju definiciju riječi TIMA: zajedno svi postiže više i vrlo ugledna nositelju patenta i ODM / OEM proizvodnja sa ISO 9001 certifikat od TÜV Njemačka.


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. kako proizvoda cijene i kako se konzultirati cijene?
Smo cijene proizvoda prema kupaca izbor materijala, tisak i drugi proces teći i tako dalje. A možete upit TM, skype ili slanje e-mailom na nas.


2. koliko će trajati to primiti moj redoslijed?

To ovisi o količini narudžbe, uvijek savjetujemo radnog vremena prije nego što se na order.if imate hitan rok i vidjet ćemo što možemo učiniti.


3. te bi im za mene u roku od 15 dana jer je narudžba potvrđena?

Prema zahtjevu, možemo dodati Logotip vaše tvrtke, web stranice, broj telefona ili vaše ideje... na kutiji. I koje bi boje želite, naš profesionalni dizajner će učiniti rad na dizajnu za vas.


4. što je način dostave?

Što se tiče malih količina naloga, možemo ih poslati putem DHL/Fedex brza koji imamo 35% popusta i velike količine roba se isporučuju po oceanu dostave prema zahtjevu klijenta.


Upit