Handmade Najnovija rođendanska čestitka za dečake

1. rođendana za dječake 2. Više od 13 godina iskustva u proizvođaču 3. Visoka kvaliteta, konkurentna cijena
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Handmade Najnovija rođendanska čestitka za dečake

Handmade Greeting Card.jpg

IMG_2052.JPG


Savjeti

Ne znate kako proslaviti svoj rođendan? Šta kažeš na vožnju biciklom i piknik? Izduva slatku atmosferu u vazduhu, osjetit ćete neku vrstu plovidbe: sela je tako lijepa. Kada stignete na travnjak, osećate da priroda pruža prirodnu masažu. Lepa trava je kao nežna ruka, nežno grickajući vaš umoran zadnji, a najviše možete uživati. Slušajte elegantnu malu pjesmu.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Na koju vrstu papira se može štampati?

Art papir daje najbolje performanse boje i dizajna. Takođe možemo obezbediti i drugi poseban papir poput crne kartice, bele karte, ofset papira i PU kože itd.


2. Kako dobiti uzorak?

U principu, naknada za uzorak i teret treba da vam se naplaćuju, oni će biti vraćeni nakon što unesete veliki nalog. Zatim bi nam trebali poslati muziku i izgled spoljašnjeg izgleda. Napravićemo uzorke za tebe.


3.Koji je najveća prednost u odnosu na rivale?
Mi smo jedan od najranijih dobavljača DIY zanatskih proizvoda i proizvoda od papira. Ponosni smo na široki asortiman proizvoda, strogu kontrolu kvaliteta, dobru uslugu posle prodaje i stabilne odnose s kupcima.


4. Šta je cijena?

Cijena bi se ostvarila količinom, za istu stavku, cijena bi bila drugačija za malu količinu i velike količine. Da biste uštedeli svoje vrednovano vreme i dobili cenu u prvom momentu, ispod informacija sugerišemo da ćemo izračunati tačnu cenu.
Upit