Handmade Hot Stamping Birthday Pozovi Card Pozdravi

1. Vruće pečatenje čestitka 2. OEM prihvaćeno: Mi možemo proizvesti bilo koji dizajn od vas. 3. Dobra usluga: Klijente tretiramo kao prijatelja.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Handmade Hot Stamping Birthday Pozovi Card Pozdravi

handmade card.jpg

IMG_1041.JPG


Savjeti

Mislim da ste sigurno ustanovili da kartica nije uobičajena, ona je mnogo sjajnija nego obična kartica. Ova završna obrada je vruće štancanje.

Vruće pečatenje je upotreba načina prenosa toplog presovanja, aluminijumskog sloja u aluminijumu na površinu podloge da bi se formirao poseban metalni efekt. Kombinujući se sa utiskivanjem ili drugim postupcima obrade, pokazaće snažan dekorativni efekat proizvoda. Takođe će napraviti proizvode visokog kvaliteta.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Možete li učiniti dizajn za nas?

Da, imamo profesionalni tim koji ima bogato iskustvo u dizajnu i proizvodnji svadbi. Samo nam recite svoju ideju; mi ćemo pomoći da realizujete svoju ideju u savršene kutije, kao što su veličina, boja, sopstveni logo ....


2. Kako mogu dobiti BESPLATNE uzorke?

Nudimo besplatne uzorke za naše klijente, ali za neke uzorke sa komplikovanijim zahtevom, zahtevat ćemo veoma malu kolicinu uzorka, ali će biti odšteta od ukupnog iznosa kada se potvrdi porudžbina.


3. Ako proizvodi imaju neki kvalitetni problem, kako ćete se time baviti?

Svaki korak proizvodnje i gotovih proizvoda će biti pre isporuke od strane QC odjela. Ukoliko problem kvaliteta proizvoda nastalih od nas, obezbedićemo uslugu zamene.


4. Da li vaša kompanija ima neku fabričku reviziju?

O: Da, uradili smo DISNEY Audit o kvalitetu i društvenoj usaglašenosti, reviziju fabrike WOOLWORTH. U međuvremenu, naša fabrika poseduje sopstveni ISO sertifikat.


Upit