Za ispis čestitka ručno sretna nova godina

1. odličan ispis pomoću dobrog procesa kontrole; 2. visoku razinu kvalitete s povoljnim cijenama; 3. zatražiti ponudu i dobru uslugu u postupku pa ugled;
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Za ispis čestitka ručno sretna nova godina

handmade card.jpg

IMG_1128.JPG

Savjeti

Za razliku od savijanja kartona, te su se okupili na mjestu proizvodnje i prevozi već "set-up". Postavljanje kutije su skuplji od kutija i obično se koriste za zaštitu visoke vrijednosti stavke kao što su Kozmetika, satovi ili manje potrošačke elektronike.


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company profile 5.jpg

Naše tvrtke na temelju razvoja tehnologije, inovacijama u grupi od iskusnog osoblja koji su talentirani za viši menadžment, marketing i vještine proizvodnje.

U društvu, velika Pažnja posvećuje se osnovne upravljanja, stabilnu kvalitetu, stalno poboljšanje pre-prodaju usluga, prodaje i nakon-prodaja usluga i povećanje tržišne konkurentnosti naših proizvoda.


Certifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. koliko dana za utovar?
Express: 3-5 radnih dana na vrata (DHL, UPS, TNT, FedEx...)
Zračna linija: 5-8 radnih dana za vaš prijevoz
Morem: Ovisi vaša luka odredišta i sljedeće vrijeme protoka je za svoju referencu:
Europa i Amerika (25-35 dana), Azija (3-7 dana), Australija (16-23 dana)


2. kako mogu dobiti citat?
Obično citat šaljemo vam u roku od jednog radnog dana na sve detalje proizvoda bio jasan. Nešto hitno, možemo li ponudu za vas u roku od 2 sata na temelju svih detalja osigurati.


3. mogu dobiti potrčala dostava?

Možete nadograditi svoj utovar FedEx preko noći (ili sličnu uslugu Express) koji može pomoći Ispunit ćete rok. Požurio dostave ne utječe na obrat vrijeme od 10-15 dana za ispis.


4. kako sam pregledati moju robu?

Proizvodimo uzorak prvo za potvrdu kvalitete, kada je odobren, počinjemo proizvodnju. I mi srdačno Dobrodošli posjetiti našu tvornicu ili pitati treće strane pregledati.


Upit