Ručno Rađeni Sretan rođendan romantične poruke

1. romantična čestitka za rođendan za djevojku 2. zaposlenici imaju dugogodišnje iskustvo u izvozu trgovine. 3. kompletan hardver roštilj.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručno Rađeni Sretan rođendan romantične poruke

Handmade Greeting Card.jpg

IMG_1082.JPG


Savjeti

Rođendan čestitka za djevojku: putanja rasta je najljepši, gorka i slatka; pokretač rasta je to sila, umoran i ponosan; najpozitivniji je rast blagoslov, nula se približava, kada svijeća svjetlucaju pred očima svijetli, taj osmjeh i Cvijetni, volio bih bar svaku želju danas, može se postići jedan po jedan. Donijeti osmijeh van sezone svoj cvijet, zapamtite, nepobjediv, sretan ti rođendan!


packing and shipping 2.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

advantage.jpg


Certifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. kako mogu dobiti BESPLATNE uzorke?

Nudimo besplatne uzorke za naše klijente, ali za neke uzorke s složeniji uvjet, Trebat ćemo uzorak naknada za vrlo mali iznos, ali to će se odbiti od ukupnog iznosa nakon što je narudžba je potvrđena.


2. Možete li OEM nalog?

Da, siguran. Većina naših proizvoda su napravljeni po nacrtima kupaca. Molimo vas Pošaljite nam AI ili PDF dizajn umjetnost, MP3 ili MAV format zvučne datoteke. Naši dizajneri i inženjeri elektronike može pomoći da rade finalni proizvodi.


3. mogu dobiti potrčala dostava?

Možete nadograditi svoj utovar FedEx preko noći (ili sličnu uslugu Express) koji može pomoći Ispunit ćete rok. Požurio dostave ne utječe na obrat vrijeme od 10-15 dana za ispis.


4. kako sam pregledati moju robu?

Proizvodimo uzorak prvo za potvrdu kvalitete, kada je odobren, počinjemo proizvodnju. I mi srdačno Dobrodošli posjetiti našu tvornicu ili pitati treće strane pregledati.
Upit