Ručno Rađeni Sretan rođendan kartice teksta i citati

1. rođendan citati kartice i tekst 2. visoke kvalitete, konkurentne cijene 3. samo kvaliteta i usluga mogu govoriti za nas
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručno Rađeni Sretan rođendan kartice teksta i citati

Handmade Greeting Card.jpg

IMG_3539.JPG


Savjeti

Neke riječi rođendan blagoslov za prijatelje: neka slikovito dan bude lijepa kao ti - Sretan rođendan! Godina će uvijek biti kraće i kraće, rođendane će uvijek biti brže i brže, prijateljstvo uvijek će biti sve jače i jače, i moj blagoslov će rasti sve dublje i dublje.


Radnog procesa

produce process.jpg

packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpg

advantage.jpg


Certifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. možete napraviti dizajn za nas?

Da, imamo da je stručni tim ima bogato iskustvo u vjenčanje Favorizira dizajna i proizvodnje. Samo nam recite ideju; mi ćemo provesti svoje ideje u savršeno kutije, kao što su veličina, boja, vlastiti logo...


2. kako mogu naručiti?

Možete kontaktirati bilo koji od naših prodaju za narudžbu. Navedite pojedinosti o kakvu trebate što je moguće jasnije. Tako možemo vam poslati ponudu po prvi put. Za crtanje ili daljnju raspravu, je bolje da nam se obratite s trgovine direktor Alibaba, Skype, E-mail, WhatsAPP ili druge izravne načine, u slučaju bilo kašnjenja.


3. Daj mi popust?

Mi uglavnom veleprodaja usluga, naša politika je veća količina, jeftinije, pa mi ćemo citirati vam najbolje cijene na temelju količine za nalog. To je normalno za kupca da nam mali naručiti kad prva suradnja, ako možemo znati ćete dalje surađivati, možemo pružiti dobru cijenu.


4. kako o cijeni?

Cijena će biti izvršena prema količini, za isti artikl, cijena bi drugačije za male količine i velike qty.to spasiti vrijednosti vremena i dobiti cijenu na prvi put ispod informacije sugeriraju za izračun točne cijene.

Upit