Ručna srećna 18-godišnja karta za tinejdžere

1. 18. rođendanska rođendanska karta 2. Imamo strogi sistem kontrole kvaliteta. Dobra reputacija na tržištu. 3. Vodeća proizvodnja rešenja za štampanje i pakovanje.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručna srećna 18-godišnja karta za tinejdžere

handmade card.jpg

IMG_2407.JPG


Savjeti

Čestitam na vašoj šetnji u odrasle činove danas. Do 18. rođendana ne samo da znate da ste zreli, već i da ćete na ramenima morati još više odgovornosti. Srećan rođendan, prijatelji.

U osamnaestoj godini prosečna starost cveća i sanja je ista. Možete li ga dobro shvatiti i negovati da biste stvorili mladalačku mladuž, bez žaljenja i dodati očaravajuću boju domovini.


packing and shipping 2.jpg


profil kompanije

company 4.jpg

advantage.jpg


Sertifikati

Certificates 2.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Da li ste proizvođač ili trgovinska kompanija?

Mi smo 100% fabrika specijalizovana za štampu i pakovanje preko 10 godina sa 6.000 kvadratnih metara površine radionice. Imamo odličan tim sastavljen od 150 profesionalnih i kvalifikovanih radnika.


2. Kada mogu dobiti ponudu za moje pitanje?

Obično će vam citat biti poslat u roku od jednog radnog dana nakon što su svi detalji o proizvodima jasni. Ako je nešto hitno, možemo vam ponuditi u roku od 2 sata na osnovu svih vaših podataka.


3. Kako dobiti uzorak?

U principu, naknada za uzorak i teret treba da vam se naplaćuju, oni će biti vraćeni nakon što unesete veliki nalog. Zatim bi nam trebali poslati muziku i izgled spoljašnjeg izgleda. Napravićemo uzorke za tebe.


4.Šta je sa vremenom isporuke?

Različiti proizvodi i količine zahtevaju različite procedure i različito vrijeme. Mi možemo obećati da ćemo potruditi da završimo svoja naređenja u najkraćem roku. Obično košta oko 15 do 45 dana za potpunu proizvodnju. Za više informacija, molimo da nas kontaktirate direktno.


Upit