Ručne pozdravne poruke za oproštaj

1. Kartice za prijatelje koji će reći bajtom 2. 5 automatskih proizvodnih linija može osigurati vreme isporuke. 3. Mala količina prihvatljiva
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručne pozdravne poruke za oproštaj

handmade card.jpg

IMG_1140.JPG


Savjeti

Karte za prijatelje koji će reći bajkovima

Ja cenim svaki život u mom poznanstvu, svaku toplinu između neba i zemlje, svakog prijatelja intimnog razumijevanja svake; čak i ako se razdvojite, ali i da ga vidite kao okupljanje udvostručite radost.

U godinama odrastanja, prijatelji koji su provodili vrijeme s vama nikada nisu zaboravljeni, a ja bih voleo da budem prijatelji i da budem prijatelji zauvek.


packing and shipping.jpg


profil kompanije

company 4.jpg


Sertifikati

certificates.jpg


Tržište

marketing 1.jpg

part of customers.jpg


FAQ

1. Koliko dana će se uzorci završiti? Šta kažeš na masovnu proizvodnju?
- Generalno, 3-5 dana za izradu uzoraka.
-Iduće vreme masovne proizvodnje zavisiće od količine, produkcije, itd. FYI, 8-12 dana za torbe za kupovinu od 30000 komada.


2. Šta kažeš na uslugu posle prodaje?

Možete biti sigurni u našu uslugu, pronaći bilo kakve probleme nakon što primite proizvod, možete nas kontaktirati u bilo kom trenutku, a probleme ćemo rešiti blagovremeno i strpljivo.


3. Koliko će vremena biti potrebno da primite moj nalog?

To zavisi od količine narudžbe, uvek Vam savetujemo vreme proizvodnje pre nego što postavite narudžbinu. Ako imate hitan rok i videćemo šta možemo da uradimo.


4. Koja je vaša cena?
Cena će se bazirati na vašem muzičkom vremenu, prilagođenom modulu i materijalu itd. Zato pripremite željenu muziku, vaš dizajn, završetak površine ako želite i pošaljite nam, datićemo vam tačnu cenu.Upit