Ručne izrade diplome čestitka za studente

1. savršena postprodajna usluga. 2. visoke kvalitete, konkurentne cijene. 3. samo kvaliteta i usluga mogu govoriti za nas.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručne izrade diplome čestitka za studente

handmade card.jpg


Savjeti

Kada govorimo o diplome, to je dobro vrijeme kao vrijeme tugovanja. Na taj dan idemo u novu školu smo sanjali i istražiti posvuda Nismo došli prije, nešto uzbudljivo nas čekaju. Ali nakon tog dana neće reći zbogom za starim kolegama i nastavnicima, koji će biti teško stvar za mlade ljude. Ova kartica je dobar način da mu kažem da ćemo biti dobri prijatelji gdje god se nalazili.

Bilježnicu i olovku dodaci su najzabavniji dio na ovu karticu.


packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpgWinpsheng kontrolira standardi kvalitete proizvoda prema IOS9001 i svih naših elektroničkih proizvoda može proći CE & ROŠ standardni. Pridržavamo pružiti klijentima s kvalitetom proizvoda i usluga.

  Naša tvrtka čuva živi do vjerovanja '' pošten prodaje, najbolje kvalitete, ljudi orijentacija i pogodnosti za kupce." Činimo sve što ponuditi našim klijentima najbolju uslugu i najbolje proizvode. Obećavamo da ćemo biti odgovorni do kraja nakon naše usluge početi.Certifikati

certificates.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

1. oko vas nakon-prodaja usluga?

Možete biti sigurni u naše usluge, naći nikakvih problema nakon što primite proizvod, možete nas kontaktirati u bilo koje vrijeme i riješit ćemo probleme brzo i strpljivo.2. Možete li uzorke na temelju dizajna ili ideja?
Da, možemo napraviti uzorke na temelju dizajna i ideja. Možemo napraviti 3D crteži na temelju vaših ideja za vaš potvrdni i onda idemo na uzorcima.


3. kako sam postaviti moj dosje?

Ne zaboravite da dizajn vaše datoteke u CMYK na 300 i 100% veličina ispisa. Uključuju posebne upute u posebnom datoteke ili zaseban sloj. I ne zaboravite područja napusta i sigurnost. Ukazuju na rokove, i poljubac reže na zasebne slojeve.


4. koja je razlika između mat i sjajna obrada?

U ponudi imamo 3 završi za naše proizvode:

(1) mat je glup završiti bez sjaja ili čišćenja.

(2) sjaj AQ je sjaja, ali nisu visokog sjaja.

3) UV je visoka sjaja. To je potpuno zabranjeno snimanje površine.

Upit