Ručne izrade diplome čestitka čestitka

1. savršena postprodajna usluga. 2. visoke kvalitete, konkurentne cijene. 3. samo kvaliteta i usluga mogu govoriti za nas.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ručne izrade diplome čestitka čestitka

handmade card.jpg


IMG_2644.JPG


Savjeti

Konačni radni crteži za ovaj lijep kartica se predaje na pisač koji će proslijedite Grafika boja ploča izrađivač odvojiti i razmnožavaju u spremnosti za ispis. Crtež (za sova s i mortarboard) izrezati oblike (Cutter vodiči) će ići umrijeti kavu koja ce rezanja za mene umrijeti (niz pravila, oštro za rezanje, tupi za gužvanje, postavi na komad drveta).

packing and shipping.jpg


Profil tvrtke

company 4.jpgShenzhen Winpsheng obrt društvo s ograničenom je high-tech poduzeća sa svim vitalnost, potencijal i sveobuhvatan snagu. Tvrtka je smještena u zoni LongGang tehnologija, jedinstveno mjesto sa prekrasnom prirodom i darovima prirode.

Naše tvrtke na temelju razvoja tehnologije, inovacijama u grupi od iskusnog osoblja koji su talentirani za viši menadžment, marketing i vještine proizvodnje.


Certifikat

certificates.jpg


Tržište

world market.jpg

part of customers.jpg


ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

21. kako osigurati kvaliteta je dobra, a isporuka na vrijeme?

Radimo QC za sirovine, na tiskanje nakon ispisa, a prije pakiranja.

Proizvodnja uzorak koji se šalje 10 dana prije isporuke. Poslat ćemo vam fotografije inspekcija prije isporuke. Proizvodnju izvješća će biti poslana svaki dan da ostanete u toku. Dajemo vam jamstvo na kvalitetu i na-vrijeme isporuke garancija.


47. kako da biste dobili uzorak?

U principu, uzorak naknadi i vozarini moraju puniti po vašoj strani, oni će biti vraćeni nakon velike narudžbe. Onda glazba i dizajn vanjski izgled bi trebao biti poslane na nas. Uzorke ćemo napraviti za vas.


53. ti bi im za mene u roku od 15 dana jer je narudžba potvrđena?

Prema zahtjevu, možemo dodati Logotip vaše tvrtke, web stranice, broj telefona ili vaše ideje... na kutiji. I koje bi boje želite, naš profesionalni dizajner će učiniti rad na dizajnu za vas.


70. a vrijeme dostave?

Različitih proizvoda i količine zahtijevaju različite postupke i drugačije vrijeme. Možemo obećati potruditi do kraja vaše narudžbe u najkraćem vremenskom roku. Normalno trošak o 15to45 dana za kompletnu izradu.

Upit